Megérkezett az új Dirty Dancing előzetese - hozza a nosztalgiafaktort

Már a fantasztikus dalok miatt is biztos a siker.

Hamarosan itt van az új Dirty Dancing feldolgozás, május 24. már nincs is olyan messze, így ideje volt, hogy az ABC előrukkoljon a három órás musical első előzetesével.

Az Abigail Breslin és Colt Prattes főszereplésével készült film az eredeti 1987-es klasszikus történetét mutatja be, csak új szemszögből. Az is kiderül többek között, melyre minden rajongó 30 éve várja a választ, hogy mi történt Babyvel és Johnnyval azután a bizonyos nyár után, mélyebb bepillantást kaphatunk a Houseman házaspár kapcsolatába és a korszak akkori társadalmi témáiba, mint a nők vagy éppen a feketék jogai.

Colt Prattes. Fotó: AFP

Colt Prattes. Fotó: AFP

Johnny Castle-t Colt Prattes alakítja a tv filmben, akiben várhatóan nem fog senki sem csalódni, hisz kiváló táncos, Pink évek óta dolgozik vele. Azt pedig még meg sem említettük, hogy igazán sármos fiatalember, megszámlálhatatlan kockákkal a hasfalán.

Abigail Breslin. Fotó: Getty Images

Abigail Breslin. Fotó: Getty Images

A Baby-t játszó 20 éves Abigail Bereslint viszont nem kell bemutatni, egy csapásra az egyik legkeresettebb gyerek színész lett, A család kicsi kincse című filmje után, amiért 2007-ben Oscarra is jelölték a legjobb mellékszereplő kategóriában.