A gyönyörű Mihalik Enikő a matyó mintát is dögössé varázsolta

Gondolta volna, hogy a népviselet, vaqy a túró rudi pöttyei ennyire pazarul is festhetnek, a topmodell bebizonyította. Minden, amit tervezői debütálásáról tudni lehet.

A világhírű modell, Mihalik Enikő divattervezőként debütált nemrég és ha már maga álmodta meg a Sugabird néhány új darabját, modellt is állt a különleges kreációkban.

A Rúzs és selyem stábja meghívást kapott a márka kollekciójának a bemutatójára , mely idén nyáron a magyar örökség elemeit járja körül, megjelenik többek között a magyar vidék, de a Zsolnai motívumok is. A balatoni emlékeket felidéző vonalba különleges 3D technológiát felhasználó elemek is bekerültek, és nagy kedvenc idén a Túró Rudi pöttyeit felhasználó sorozat.

 Fotó: Rúzs és selyem

Fotó: Rúzs és selyem

“Mindig is magyar témákat akartunk feldolgozni és ha belegondolunk abba, hogy mi az a magyar termék, amit mindenki szeret, mindenki imád, az a Pöttyös rudi volt, minket a túró rudi inspirált, és ugye látszik is, hogy minden piros-fehér pöttyös, melyet egyszínű darabokkal finomítottuk le. Kitaláltunk hozzá egy szlogent is, ami az “Oh my dot!” – mesélt az idei kollekcióról Magda Judit grafikus.

“Fantasztikus tapasztalat volt együtt dolgozni a csapattal. Igazi újdonság volt számomra, hiszen a divatszakmának én egy másik oldalán álltam eddig, és most kipróbálhattam, milyen is a kreatív oldalán állni.” – osztotta meg élményeit a tervezett pöttyös kollekció egyik bájos darabjában Enikő.

 Fotó: Rúzs és selyem

Fotó: Rúzs és selyem

Az, hogy a magyar topmodell most együttműködött a Sugabirddel természetesen nem jelenti, hogy pályát módosítana, de, ahogyan menedzsere nyilatkozta a magazinműsorban, Enikőt nagyon érdekli a divat, és később mindenképpen ebben az irányban szeretné keresni az újabb lehetőségeket.

“Enikő ugye ebben az évben lesz 30 éves, ami ugye azt jelenti, hogy nem a legfiatalabb, de csodálatos 15 éves modellkarrier van a háta mögött! Amikor elkezdtünk azon gondolkodni, hogy mi legyen az újabb út, azt tudtuk mind a ketten, hogy szeretne a szakmában maradni, és szeretne a divattal foglalkozni, és akkor jött egy ötlet. Megkerestem a Sugarbirdöt, hogy van-e kedvük esetleg egy közös, hosszú távú együttműködésre.” – osztotta meg az Kajdi Csaba, Enikő menedzsere az egymásra találásuk rövid történetét.

Mihalik Enikő. Fotó: Rúzs és selyem

Mihalik Enikő. Fotó: Rúzs és selyem

Csaba egyébként megosztotta a manöken sikerének titkát is, mely szerinte 40%-ban külsejében rejlik, a fennmaradó rész pedig a belső tulajdonságai adják, nagyon könnyű vele együtt dolgozni. Ezt pedig díjazzák a divatvilágban.

Hogy Enikő mikor hagyja maga mögött a kifutókat, arra nem kaptunk választ, de a szépség már érzi, hogy nem tizenéves. Már nem megy könnyen az időzónák közötti átállás, sőt legalább egy órával korábban kell kelnie egy fotózáshoz, hogy regenerálódni tudjon. Ahogy ő fogalmazott, kezdi megérezni a korát, amivel szerintünk még nagyon sokáig az élvonalban lehet, gondoljunk csak Heidi Klumra vagy Naomi Cambellre.

Azt pedig, hogy személy szerint a gyönyörű Mihalik Enikőnek melyek a kedvenc darabjai, na és azt, hogy ezek hogyan állnak csodás alakján, nézzék meg az alábbi műsorrészletben: