Itt ez első kép: Janet Jackson megmutatta meseszép kisfiát

Az énekesnő három hónap után végre bemutatta a világnak a kis Eissát.

Janet Jacksonra felszabadítóan hatott, hogy ő és férje, Wissam Al Mana eldöntötték, külön utakon folytatják. Az énekesnő, aki katari kedvese miatt az iszlám vallásra is áttért és lemondott karrierjéről, szó szerint kiszabadult otthonából, ahonnan eddig ki sem tehette a lábát januári szülése óta.

Janet a héten minden holmiját összepakolta és elhagyta a londoni közös házat, vélhetően visszaköltözik New Yorkba, melynek zárait már hónapokkal ezelőtt lecseréltette Wissam tudta nélkül.

A dívát a szakítás óta többször is lencsevégre kapták a lesifotósok, sőt ismét aktív lett közösségi oldalán, ahol a rajongók nagy örömére megosztotta az első fotót három hónapos kisfiáról, a tündéri Eissáról.

Ez a pénteki poszt azután került feltöltésre, hogy Jackson exe saját weboldalán vallott tulajdonképpen szerelmet gyermeke anyjának:

“A leggyönyörűbb embernek a világon, köszönöm a mennyei szeretetedet, a támogatásodat és azt, hogy te vagy a legjobb barátom. Annyira szeretlek, és ha Isten is úgy akarja, örökké együtt leszünk.”

Láthatóan Wissam még igen erős érzelmeket táplál neje iránt, remélhetőleg ezen érzések a válás során sem változnak meg nagyon, így talán barátságban tudják majd közösen nevelni csemetéjüket.