Ashton Kutcher könnyeivel küszködve mesélt ritkán látott, beteg ikertestvéréről

A színész egy díjátadó köszönőbeszédében mondta el, mennyi mindent tanult agysérüléssel született bátyjától.

Ashton Kutcher nagyon nehezen dolgozta fel, hogy ikertestvére súlyos beteg. Michaelnek szívátültetése volt és Little-kórban (újszülött kori agysérülésben) szenved, melyek miatt akkora volt Ashtonon a nyomás, hogy 13 évesen le akart ugrani egy kórház emeleti erkélyéről. A szörnyű családi tragédiája azonban nem titok és testvérét sem rejtegeti a nyilvánosság elől, sőt, ha teheti gálákra is elviszi magával.

Ashton és Michael Kutcher. Fotó: Sipa USA

Ashton és Michael Kutcher. Fotó: Sipa USA

A Drake Egyetem gálájára, ahol a színész kapta a Robert D. Ray Pillar of Character Award díjat, kivételesen nem tudtak együtt menni, éppen ezért a színész köszönőbeszédében testvéréről beszélt, arról, hogy mit is tanított meg neki Michael az elmúlt évek alatt:

“Egyáltalán nem vagyunk ugyanolyanok, nagyon is különbözőnek teremtettünk. Mikor idősebb lettem éveken át rossz érzéssel töltött el az egyenlőtlenségünk, de aztán Michael megtanított rá, hogy bizony neki is vannak olyan különleges képességei, melyekkel én nem rendelkezem és arra is, hogy akkor érzi magát kevesebbnek, ha éreztettem vele a sajnálatomat.” – mondta könnyek között Ashton.

Michael Kutcher egyébként egy nyugdíjszolgáltatónál dolgozik vezetői beosztásban, valamint fogyatékkal élő fiataloknak tart rendszeresen lelkesítő beszédeket és előadásokat.