Napi horoszkóp – 2017. április 6., csütörtök

A Bak túlságosan óvatos, a Nyilas nyugtalan lelkiállapotban van, a Bika hatalmas lelkesedéssel tőr a célja felé.

Kos (március 21.-április 20.)
Legyen nagyon körültekintő, mert hajlamos lehet olyan üzleti vállalkozásba beleugrani, ami első látásra nagyon kedvezőnek tűnik. Azonban a remélt haszon helyett, könnyen ráfizethet, míg mások meggazdagodhatnak belőle. Ezért ne mások szekerét tolja, inkább várjon egy kedvezőbb lehetőségre. Nem kell félnie, mert alkalom akad majd szép számmal.

Bika (április 21.-május 20.)
Hatalmas lelkesedéssel tőr a célja felé, úgy érzi, hogy senki és semmi nem állíthatja meg, hogy megvalósítsa az elképzelését. Túlságosan magabiztos, ezért képes az útjába állókat könnyűszerrel félre állítani. Rendkívül józanul tud dönteni és a szükséges lépéseket megtenni. Céltudatossága ijesztőnek tűnik másoknak, ezért senki sem meri keresztezni az útját.

Ikrek (május 21. – június 21.)
Szerencsés kézzel nyúl minden olyan dologhoz, amiből pénzt csinálhat. Jó érzékkel meglátja az adódó lehetőségeket és nem fél a kockáztatástól. Gyorsasága most nagy előnyt jelent, mert képes leelőzni a vetélytársait. Ugyanakkor reálisan látja a célját és nem esik túlzásokba. A célja elérésében mindenben számíthat a barátai segítségre is. Érzi, hogy jó úton halad.

Rák (június 22. – július 22.)
Tökéletes munkát szeretne kiadni a keze közül, emiatt lassabban készül el. Még véletlenül sem akar hibát elkövetni, ezért jóval alaposabb, viszont emiatt gyorsan repül az idő. Ezzel viszont felhívja magára a figyelmet, és úgy tűnik mások szemében, hogy nem elég magabiztos. Sajnos így a saját csapdájába esik bele, mert a tudását is megkérdőjelezik.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
A táplálkozás terén most érdemes kicsit visszafognia magát, de azért komoly diétázásba ne kezdjen. Nem szabad túllőnie a célon. Kerülje a zsíros és nehéz ételeket és inkább többször és keveset egyen. Egyszerre ne terhelje meg a gyomrát, mert most esélye van a gyomorfekély kialakulásának. Főleg akkor, ha sokat idegeskedik vagy fölöslegesen szorong.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Új ismerőse nem olyan, mint amilyennek gondolja. Nincs semmi hátsó szándéka, igaz kissé zárkózott és csak nehezebben oldódik fel. Adjon időt neki, hogy kibontakozhasson és megmutassa az igazi egyéniségét. Várjon a gyors véleményalkotással, ne hozzon téves ítéletet, mert ezzel csak önmagát vezeti félre. Meglátja, hogy kellemesen csalódik benne.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Továbbra is csak pozitívan álljon a dolgokhoz, és akkor az álma hamarább valóra válik, mint azt gondolta. Nincs oka kételkedni a sikerben, mert az égiek is azon munkálkodnak, hogy elérje, amit szeretne. Mivel mindet megtesz, a célja érdekében, ami csak a módjában áll, ezért a sors egyengeti az útját. Eszébe se jusson most már elbizonytalanodni.

Skorpió (október 23. – november 21.)
Itt az ideje, hogy a sarkára álljon és megszakítsa azokkal az emberekkel a kapcsolatot akikre, amikor bajban van, nem számíthat. Ne hagyja magát kihasználni, mert csak a saját érdekeiket nézik. Nem kell attól tartani, hogy nagyon a szívükre veszik, hogy távol tartja magát tőlük, mert hamar találnak másik kihasználható embert. Örüljön, hogy megszabadul tőlük.

Nyilas (november 22. – december 21.)
Nyugtalan lelkiállapotát a negatív bolygóállások okozzák, emiatt alaptalan félelmek gyötrik a párjával szemben, ezért, hol alul, hol pedig túlértékeli magát. S mivel nem biztos saját vonzerejében egyre gyakrabban féltékeny. Fantáziája eleven, így hajlamos ott is rémeket lát, ahol nem kellene, hiszen semmi oka sincs, hogy a kedvese hűségébe kételkedjen.

Bak (december 22. – január 20.)
Túlságosan óvatos, emiatt most kevésbé mer kockázatot vállalni. Pedig így lemaradhat egy kedvező lehetőségről. Általában a hivatása területén magabiztosan mozog, most mégis úgy érzi, hogy a keze lába meg van kötve. Egyre halogatja a döntő lépés megtételét, pedig ezzel csak húzza az időt. Végül mire elhatározza magát, akkor már lehet, hogy késő lesz.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Csak a saját feje után menjen, ne engedje, hogy bárki elbizonytalanítsa. A saját életéről önmaga döntsön, ebben az esetben nem adhat senki sem tanácsot. Persze vannak akik, szívesen mondanak véleményt, akár még kéretlenül is, de most ne hagyja magát befolyásolni. Higgyen magában, hogy egyedül is képes jó döntéseket hozni és nem fog tévedni.

Halak (február 20. – március 20.)
A jegyében járó Vénusz bolygó túlságosan szenvedélyessé teszi, emiatt könnyen elriaszthatja az ellenkező nemű érdeklődőket. Elsősorban azokat, akik kevésbé impulzívak, és a lassabb tempót szeretik. Ez nem azt jelenti, hogy kevésbé mély érzésűek lehetnek, hanem időre van szükségük ahhoz, hogy feloldódjanak. Jelszavuk: lassan járj, tovább érsz.