Visszatérnek: Olivia Newton-Johné és John Travoltáé a nap bejelentése

Közeledik a Pomádé 40. évfordulója, melyre nagy durranás terveznek.

Alig hisszük el, hogy jövőre ünnepli 40. évfordulóját minden idők egyik legjobb táncos-zenés filmje a Grease, magyarul Pomádé és ezzel a főszereplők, Sandy és Danny, azaz Olivia Newton-John és John Travolta is így vannak.

Olivia Newton-John és John Travolta mostanában. Fotó: AFP

Olivia Newton-John és John Travolta mostanában. Fotó: AFP

Olivia a Mirrornak árulta el, hogy Johnnal bizony nagy dologgal készülnek az alkalomból, melyről sok mindent azért nem árult el.

“Gondolkodunk a lehetőségeken. Egyelőre még semmit sem jelenthetek be. A Grease 40 éves lesz, amit alig tudok elhinni, úgy repül az idő. Nagyon izgatottak vagyunk!” – mesélte a 68 éves színésznő.

Grease főszereplői 1978-ban. Fotó: AFP

A Grease főszereplői 1978-ban. Fotó: AFP

Olivia, aki majdnem nem vállalta el a szerepet, éppen januárban mesélte el, mennyire aggasztotta, hogy 29 évesen nem fogja tudni hozni a hiteles gimis lányt, de mint kiderült, nem volt igaza.

Nagyon szeretnénk azt hinni, hogy a főszereplők, akik a forgatás óta nagyon jó barátságban vannak, a film folytatásán gondolkodnak. Bár egy év alatt nyilván lehetetlen összedobni egy egész estét mozit, de egy hasonló rövidfilmmel, mint amivel az Igazából szerelem alkotói rukkoltak elő, már elégedettek lennénk.