Melyik startup nyeri idén a Blastoff fődíját?

Már jelentkezhetnek a magyar és régiós startupok az OXO Labs rangos versenyére, amelyet immáron harmadszor rendeznek meg a Brain Bar Budapest keretében.

Nevet váltott a korábban CEE Lift Off! néven ismert esemény, idén már Blastoff-ként rendezik meg, ahol a régió legjobb startupjai versengenek a díjakért.

Forrás: Shutterstock

Forrás: Shutterstock

Az idei év egyik újdonsága, hogy a döntőbe bejutott tíz legígéretesebb startup még a végső nagy megmérettetés előtt profi prezentációs tréningben részesül.

A 2016 leginspirálóbb eseményének választott Brain Bar Budapest Európa legnagyobb jövőfesztiválja, amelyen a legkülönfélébb szakmák képviselői szólalnak meg, hogy együtt, egymást inspirálva gondolkodjanak a jövőt érintő legérdekesebb kérdésekről. A szervezők idén több mint hétezer embert várnak.

Jelentkezni online április 21-ig lehet a Blastoff oldalán. A kiválasztottak április 28. és május 5. között videóinterjúban bizonyíthatják rátermettségüket. A szakmai zsűri május 15-én értesíti azt a tíz startupot, amelyik lehetőséget kap, hogy a Brain Bar Budapest keretein belül június 3-án, az Akvárium Klubban három percben bemutassa projektjét.