Napi horoszkóp – 2017. március 25., szombat

A Skorpió túlhajszolja magát, a Mérleg vágyik az újdonságra, a Kos most félre tesz mindent.

Kos (március 21.-április 20.)
Általában félre tesz mindent, ami hátráltatja, hogy a célját elérje, és most is így tesz. Elérkezettnek látja az időt, a kiszemeltje szívének a meghódításához, de ehhez találkoznia kell vele. Nem fél a kockáztatástól, és a szokásos optimizmusával már biztos a sikerben. Választott mottója, hogy aki mer, az nyer, valamint a magabiztos fellépése most is beválik.

Bika (április 21.-május 20.)
Még a legkisebb döntés előtt is kérje ki a szerettei véleményét, mert így elkerülhet sok kellemetlenséget. Nem csak a munkahelyén, hanem minden közösségben így a családjában is alkalmazkodnia kell, ami nem mindig megy könnyedén. Viszont, mivel a békességet és nyugalmat kedveli, ezért a saját érdekében is érdemes alkalmazkodni.

Ikrek (május 21. – június 21.)
A változatosság lételeme, ezért nehezen ül meg egyhelyben. Sokoldalú, és sok féle érdeklődésű, így nem nehéz programot találnia a mai napra sem. Bár a zsúfolt helyeket és a tömeget nem kedveli, de szívesen tölti ott a szabadidejét, ahol emberekkel találkozhat és eszmét cserélhet velük. Hamar szóba elegyedik bárkivel, de legyen óvatos, a magánéletéről nem beszéljen.

Rák (június 22. – július 22.)
Amikor egyedül érzi magát, akkor az eszmecsere igénye különösen erős, ezért vigyázzon, hogy kinek mit mond el, nehogy olyan titkokat is kifecsegjen, amivel bajba sodorhatja magát. Főleg az olyan emberekkel szemben legyen igen óvatos, akik magukban örülnek a bánatának. Csak egy régóta ismert és tényleg megbízható baráttal ossza meg a gondját – baját.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
A szerelemben érhet el kiemelkedő sikereket, az égiek ezen a téren mindenben támogatják. Ez azonban ne tegye elbizakodottá, mert a sors útjai kiszámíthatatlanok. Így előfordulhat, hogy éppen ezzel a viselkedésével riasztja el, akit nagyon szimpatikusnak talál. Engedje, hogy a dolgok a maguk útján haladjanak, és legyen természetes, és mindig adja önmagát.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Fölösleges a legkisebb ügyet is felfújnia, mert ezzel csak gyengíti a kapcsolatát. Mindent meg kell tennie, hogy visszaszerezze a társa bizalmát, mert az elégedetlenségével sikerül jól összezavarnia. Vigyázzon, nehogy a kedvese az elkeseredettségében engedjen a csábításnak. Neki is szüksége van visszaigazolásra, amit könnyen megkap egy új viszonyban.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Bár már vágyik az újdonságra, még se térjen le a megszokott útról, mert még nincs itt az idő a változtatásra. Keresi a helyét és az útját az életben, de pontosan nem tudja, hogy mit akar, mit is szeretne. Érzi a változtatás szelét, de amíg nincs kész és megbízható terve, kár belekapnia bármibe is. Ugyan ez érvényes a magánéletére is, ne erőltessen semmit.

Skorpió (október 23. – november 21.)
Igaz, hogy pihenhetne is, mégis túlhajszolja magát. Minden teendőjét, feladatát egyszerre szeretné elvégezni. Azt sem tudja, hol áll a feje és mindenbe belekap, pedig így nem halad egy lépést sem előre. Türelmetlenségét, és a kapkodását a Mars bolygó okozza, de ha nem hagyja magát a céljaitól eltéríteni, estére már elégedett lesz. Ugyanakkor rendkívül fáradt is.

Nyilas (november 22. – december 21.)
Mivel egyszerre két lovon nem ülhet, ezért el kell döntenie, hogy a mai napját az otthoni teendőinek szenteli, vagy inkább pihen és megpróbál kikapcsolódni. Abban ne reménykedjen, hogy hamar végez, mert nagy terveket forgat a fejébe, és ha nekikezd, akkor alapos munkát akar végezni. Tegye függővé az időjárástól, és szép időben inkább menjen ki a természetbe.

Bak (december 22. – január 20.)
Minél hamarább képes szembesülni a kapcsolatában adódó problémákkal, annál, hamarabb tudja megtalálni a megoldást is. Legfontosabb az őszinteség elsősorban önmagához, hogy belássa azt, hogy hol hibázik. Megnehezítheti a helyzetét, ha mindenben a párját hibáztatja, azaz mások szemében a szálkát is észreveszi, míg a sajátjában még a gerendát sem.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Itt a tavasz, az újrakezdés ideje, ezért életében nem ártana egy kicsit rendet rakni. Vegye rá magát, hogy átgondolja a múltját és a mostani helyzetét. Főleg, ha gyűjtögető típus, akkor itt az ideje a selejtezésnek, hogy megszabaduljon a sérelmeitől. Ne dédelgessen olyan fájdalmakat a szívében, amiről tudja, hogy feleslegesek, és csak a helyet foglalják.

Halak (február 20. – március 20.)
Figyeljen oda a gyereke táplálkozására, ne engedje, hogy csak olyan ételeket fogyasszon, amihez éppen kedve van. Az egyoldalú táplálkozásnak a hiánybetegség lehet a következménye. A testi és a szellemi fejlődéshez feltétlenül szüksége van vitaminokat tartalmazó gyümölcsökre, valamint ásványanyagokra is. Végletesség nem vezet jóra, ez vonatkozik az étkezésre is.