Napi horoszkóp – 2017. március 20., hétfő

Az Oroszlán morgolódással nem megy semmire, a Rák ne vegye túlságosan a szívére az egyik ismerőse támadásai, a Bikánk nem szabad meghátrálnia!

Kos (március 21.-április 20.)
Csak lassan és mértékletesen ez legyen a jelszava, és ez vonatkozzon elsősorban a táplálkozására. Óvakodjon a mértéktelenségtől, mert azzal igen megterheli a szervezetét. Ám ugyan úgy nem árt, ha betart néhány fontos szabályt a párkapcsolatában. Érdemes alaposan megismerni a partnerét még azelőtt, hogy gyorsan elkezdene nagy álmokat szövögetni.

Bika (április 21.-május 20.)
Nem szabad meghátrálnia a megoldandó feladatoktól, még akkor sem, ha elsőre ijesztőnek tűnnek, vagy úgy érzi, hogy meghaladja a teljesítőképességét. Igaz, hogy minden kezdett nehéz, de gyakorlat teszi a mestert. Legyen úrrá kényelemszereteté és ne utasítsa vissza a megbízást. Később még megbánná, hogy az első nehézség láttán azonnal meghátrált.

Ikrek (május 21. – június 21.)
A barátságos természetével könnyen tesz szert ismeretségre, de attól óvakodjon, hogy azonnal a barátjának higgye az ismerősét. Az igazi és hosszantartó, vagy akár egy életre szóló barátságok, az égben köttetnek, akár a nagy szerelmek. Tartósságuk mind a két félen múlik, és mindenképpen őszinteségen és a másik feltétel nélküli elfogadásán alapszik.

Rák (június 22. – július 22.)
Ne vegye túlságosan a szívére az egyik ismerőse támadásait, inkább engedje el a füle mellett. Minek izgatná fel magát, amikor a vádjainak semmi köze a valósághoz. Egyértelmű, hogy valamilyen módon ártani szeretne, és azért hogy a célját elérhesse, minden eszközt bevet. Nem riad vissza a fondorlatosságtól vagy a meg nem engedhető lépésektől sem.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Morgolódással nem megy semmire csak, ha nyomatékot ad a szavainak. Nem az a félénk jegy az Oroszlán, hogy engednie kellene, hogy háttérbe szorítsák. Hajlik rá, a népszerűsége megtartása érdekében, hogy túlköltekezzen, emiatt elég nagy udvartartással rendelkezhet. Közöttük azonban sok az érdekember és a haszonleső, akikre bajban nem számíthat.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Igyekezzen minden gátló tényezőt félre tenni és csak a munkájára koncentrálni. Kicsit bonyolultabb napra kell számítania, ezért ne nehezítse tovább az amúgy sem könnyű helyzetét. Minden lépésére ügyeljen, nehogy hibát találjanak a munkájában, mert van valaki a környezetében, aki alig várja, hogy ártani tudjon. Szorgalmával és a kötelességtudatával kitűnhet.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Mielőtt komoly lépésre szánná el magát, előtte alaposan gondolja át, hogy mit is szeretne. Nem szabad kapkodnia, mert akár hosszú időre is bonyolulttá válhat a magánélete. Lelkileg már csak fél lábbal van a mostani kapcsolatában, de még az új felé nem mer nyitni. Álmodozással nem megy semmire, csak azt éri el vele, hogy hamar két szék között a pad alatt találja magát.

Skorpió (október 23. – november 21.)
Izgalomra, és újdonságra vágyik a munkájában, mert a rutin feladatok egyre jobban nyomasztják. Rengeteg ötlet születik az agyában, de a megvalósításuk főleg azért ütközik akadályokba, mert a szükséges anyagi még nem állnak a rendelkezésére. Igaz, hitelt felvehet vagy kölcsönkérhetne, de csak akkor tegye, ha teljesen biztos benne, hogy vissza is tudja adni.

Nyilas (november 22. – december 21.)
Sajnos nem kerülik el a betegségek a családját, így egyszerre több helyen is helyt kell állnia. Minden feladat a nyakába szakad, de egyenlőre képes állni a sarat. Szívvel lélekkel a szerettei mellett áll, és amiben csak tud, a segítségükre van. Optimizmusával jótékony hatással van rájuk, ami már fél gyógyulás. Fontos, hogy azért szánjon időt a pihenésre is.

Bak (december 22. – január 20.)
Sokkal frissebbnek érzi magát, ha a tavaszi fáradtságot nem kávéval vagy más serkentő szerrel akarja kompenzálni. Inkább több mozgást iktasson be a napirendjébe, ami ne legyen megerőltető vagy unalmas, mert azzal csak árt az egészgének. Amennyiben a kora vagy az egészégi állapota nem engedi, akkor elegendő a napi rendszeres séta vagy néha az úszás is.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Jó érzéssel tölti el, hogy önzetlenül segíthet másoknak és nem is vár köszönetet érte. Jó úton jár, hiszen Vízöntő jegyűként együttérzés és segítőkészség jellemzi, de azért legyen óvatos, nehogy kihasználják. Meg kell tanulni, hogy csak a legszükségesebbet tegye, ami persze nem könnyű, hiszen azonnal megtalálja a problémából kivezető utat, és segíteni szeretne.

Halak február (20. március 20.)
Nincs értelme a régi sérelmeit újra és újra felhánytorgatni, mert azzal csak maga alatt vágja a fát. Ami elmúlt azzal már nem érdemes foglalkoznia, túl kell tennie magát rajta. Legközelebb, ne nyelje le a bántást, hanem azonnal tisztázza a dolgot azzal, aki megbántotta. Mivel túlságosan érzékeny, ajánlatos kicsit megedzeni a lelkét, mert probléma mindig adódik.