Bruce Willis odáig van bombázó feleségéért – nekik bejött a 23 évnyi korkülönbség

A színészt több okból is lehet irigyelni, de Emma Heming áll egyértelműen a lista élén.

A 61 éves Bruce Willisről sokan azt gondolják szerepei miatt, hogy igazi kemény fickó, de a Die Hard sztárját valójában kenyérre lehet kenni.

Bruce Willis és neje, Emma Heming. Fotó: Getty Images

Bruce Willis és neje, Emma Heming. Fotó: Getty Images

Bruce, akinek a gyermekei és párja a mindene, épp a floridai Disney Worldöt fedezte fel a minap, két kisebbik lányával, a hamarosan 5 éves Evelynnel, a 3 éves Mabellel és persze 23 évvel fiatalabb nejével.

A 38 éves máltai születésű Emma Hemingnek – aki egyébként odáig van a hullámvasutakért – csak egy szavába került, hogy a családfő, immáron sokadszorra is elvegyüljön a hercegnők és mesefigurák között.

A közzétett családi fotón az egykori modell feleség még mindig úgy néz ki, mintha a 20-as éveiben járna, talán ezért is irigylik olyan sokan a filmsztárt.

Emma és Bruce 2009-ben házasodtak össze és azóta is dúl köztük a szerelem. Bár az ötgyermekes családapa a mai napig is rendszeresen találkozik volt feleségével, Demi Moore-ral, Heming egyáltalán nem féltékenykedik, tudja nagyon jól, hogy a színésznőtől született három lánya miatt nagyon szoros a kapocs köztük.

Willis előző házasságából született lányai egyébként már felnőtt nők, Rumer 28, Scout 25, Tallulah pedig már 22 éves.