Napi horoszkóp – 2017. március 17., péntek

A Skorpiónak kedvesével nagyon szoros a szövetsége, a Mérleg kissé elkeseredett, a Kos kénytelen a saját kárán megtanulni a leckét.

Kos (március 21.-április 20.)
Kénytelen a saját kárán megtanulni a leckét, bármennyire is fájdalmasan érinti. Nehéz elfogadnia és főleg beletörődnie, hogy a dolgok végül nem úgy alakulnak, ahogyan azt elképzelte. Talán, ha kevésbé erőlteti, akkor sikerül, de ez egyáltalán nem biztos. Utólag már nagyon okos lehet, de azzal sem jut egy lépést sem előbbre. Csak akkor, ha levonja a tanulságokat.

Bika (április 21.-május 20.)
Olyan dolog után sóvárog, ami sajnos most nem valósulhat meg. Emiatt legszívesebben az élő fába is belekötne. Nem képes túltenni magát azon, hogy az elképzelése egyenlőre nem más, mint egy délibáb kergetése. Próbálja meg a kívánságát félretenni, és amikor majd aktuális lesz, akkor újra elővenni. Az is előfordulhat, hogy addigra már nem is fogja foglalkoztatni.

Ikrek (május 21. – június 21.)
Egy váratlan találkozás azonnal jókedvre deríti, mert olyan lehetőségeket ajánl az ismerőse, amiből jelentős haszonra tehet szert. Egy percig sem gondolkodik, mert a lehetőség azonnal elnyeri a tetszését. Ideje és kedve is van hozzá, ráadásul amúgy is szimpatikusnak találja, szívesen tartaná a munkakapcsolatot vele. Talán, több is lehet még utána belőle.

Rák (június 22. – július 22.)
Minden erejével azon dolgozik, hogy rendbe hozza a kapcsolatát. Inkább folyamatosan önmagát is háttérbe szorítja, csak azért, hogy megfelelhessen a kedvese elvárásainak. Az önfeláldozás jó tulajdonsága, és szívesen is teszi, de azért ne essen túlzásokba. Hiszen, ha a párja nem úgy fogadja el, ahogy van, akkor annak hosszú távon úgy sem lehet jó vége.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Az anyagi biztonságának megteremtése köti le minden gondolatát. Szereti a jólétet és ehhez bizony pénz kell, méghozzá nem is kevés. Még a legnehezebb időszakában sem szívesen mond le a már elért életszínvonaláról. Inkább képes erőn felül is dolgozni csak azért, hogy jólétben élhessen. Most nincs miért aggódnia, mert jó ideig a Jupiter bolygó kegyeltje lesz.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Hajlamos folyamatosan morgolódni még a legkisebb probléma miatt is, emiatt a bolhát is elefántnak látja. Amennyiben továbbra is ezen az úton jár, akkor nagyon gyorsan sikerül elérnie, hogy elkerülik, és bármennyire is szeretné, nem fogják keresni a társaságát. Mindenkinek sajnos meg van a saját baja, ezért inkább azokkal szeretnek találkozni, akik felvidítják.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Kissé elkeseredett, mert minden igyekezetével azon van, hogy komoly sikereket érhessen el, de a becsvágya most nem hozza meg a várt eredményeket. Elképzelhető, hogy a türelmetlensége is közrejátszik abban, hogy a dolgok így alakulnak. Ugyanis, ha nem képes elfogadni, hogy a terve nem valósul meg egyik pillanatról a másikra, akkor csalódás éri.

Skorpió (október 23. – november 21.)
A kedvesével nagyon szoros a szövetségük, amelynek a szexualitáson kívül az alapja a szeretet és a tisztelet. Szerencsére véd és dacszövetséget alkotnak, így senki sem képes szétszakítani a kapcsolatukat. Pedig irigyük és rossz akarójuk akad éppen elég. Lehetséges, hogy nem mindegyik fedi fel magát, de a háttérben azért drukkol, hogy szakítsanak.

Nyilas (november 22. – december 21.)
Nyilas jegyűként hízásra hajlamos a csípőjén és a combján. Ezért a kevés mozgás nem tesz jót az alakjának, de a szervezetének sem. Energikus emiatt rengeteg mozgást igényel, amit érdemes sporttal levezetnie. Azonban mindenképpen vegye figyelembe az életkorát és az egészségi állapotát nehogy megerőltesse magát vagy esetleg sportbalesetet szenvedjen.

Bak (december 22. – január 20.)
A párja jogosan elvárhatja, hogy ország – világ előtt kiálljon mellette és megvédje, főleg mivel igaza van. Ellenkező esetben Önnek is jól esne, ha védelmébe venné, és nem egyedül kellene megvívnia a harcát. Most nagyon fontos, hogy ne a könnyebbik utat válassza, hanem vele együtt vegye fel a kesztyűt és megmutassa, hogy jóban, rosszban egyaránt kiáll mellette.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Nagyon hasznos lenne, ha valóban szeretné jobban megismerni önmagát. Ugyanis a valódi önismeretből magabiztosságot és lelkierőt nyerhet, amire nagy szüksége lehet. Főleg, hogy most szeretné jobban megismerni és elnyerni a kiválasztottja szívét. Mivel kissé csökönyös, ezért idő kell hozzá, hogy feladja az ezoteriával szembeni ellenszenvét.

Halak (február 20. – március 20.)
Teljesen fölöslegesen aggodalmaskodik, mert az egészségével közel sincs akkora baj, mint amilyennek gondolja. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy megrántsa a vállát és a szőnyeg alá söpörje a meglévő problémákat. Forduljon orvoshoz, hogy megnyugodjon, de alkalmazhat természetes gyógymódokat is. A rendszeres úszás is nagyon jót tesz a zaklatott idegeinek.