Gasztroangyal - Borbás Marcsi a csángóknál

A Gasztroangyal legérzelmesebb epizódjai voltak a csángóknál forgatott műsorok. Csodálatos, közvetlen emberek várták Marcsit, és megmutatták neki, hogyan élnek, milyen hagyományokat őriznek, és persze miket főznek.

Magyarország legnépszerűbb gasztronómiai műsorában hétről hétre újulnak meg a múlt ízei a jelen konyháiban. A Gasztroangyal mostanra mozgalmat teremtett, és arra ösztönzi a nézőket, hogy értékeljék a valódit, a természeteset.

Borbás Marcsi érzelmes, sírós és rendkívül mély érzelmekkel teli részként jellemezte a legutóbbit. Úgy fogalmazott – A csángók nagyon a szívemhez nőttek, nehéz volt ott lenni, de a legemlékezetesebb napok voltak amiket náluk töltöttünk.

Nézd meg a legutóbbi múltidéző részt!

Ahogyan végtelen az ételvariációk sora is, melyek segítségével átszelve a Kárpát-medencét a Gasztroangyal minden egyes alkalommal bebizonyítja, hogy Magyarország finom! A piaci kofától a profi szakácsokig mindenki azt hirdeti, hogy ízeink és receptjeink hagyománya ma is meghatározó, és kiváló alapanyagaink száma végtelen.

Kövesd műsorunkat minden szombaton 17:00-tól a Duna Tv-n.