Ilyen meseszépek voltak a Mindenki főszereplő kislányai - Nicole Kidman sem tudott ellenállni nekik

Hais Dorottya és Gáspárfalvi Dorka pont úgy készült az Oscar-díjátadóra, mint bármelyik hollywoodi híresség.

Az immáron Oscar-díjas Mindenki két főszereplője, Hais Dorottya és Gáspárfalvi Dorka talán életük legnagyobb kalandján vannak túl, hisz a két tehetséges kislány is kint volt Los Angelesben, hogy a napokig tartó sajtóesemények után végre a kezükben foghassák a filmes szakma legnagyobb elismerését.

A Lizát ás Zsófit alakító lányokról közösségi oldalaikon megannyi kép lelhető föl az Amerikába érkezésüktől, egészen a gála utáni partiig.

Dorka és Dorottya szemmel láthatóan ugyanúgy készült az Oscarra, mint bármelyik híresség, szép frizurát kaptak és meseszép ruhákat, melyek csupán színben tértek el egymástól. Igazán bájosak voltak a piros és a világos rózsaszín, madarakkal díszített ruháikban, melyekhez nagyon jól passzol egyébként az Oscar aranyló csillogása.

Bár a díj átvételekor nem láthattuk a Mindenki két csillagát, a vörös szőnyeges bevonuláson csillogó szemmel pózoltak a rövidfilm rendezőjével, Deák Kristóffal, a producerrel, Udvardy Annával és a filmben tanárnőt alakító, Szamosi Zsófiával.

A lányok tényleg elbűvölőek voltak, a gála utáni partin Nicole Kidman sem tudott ellenállni nekik, így anyáskodó öleléssel mosolygott velük egy közös kép erejéig.

Mint ismeretes hétfő hajnalban újabb magyar sikert könyvelhettünk el, Deák Kristóf rendező és Udvardy Anna producer nyerte el a Mindenki című alkotásért a legjobb rövidfilmnek járó elismerést a 89. Oscar-gálán magyar idő szerint hétfő hajnalban Los Angelesben. Ez első magyar kisfilm, amely megkapta az amerikai filmakadémia díját.

Deák Kristóf a díjat átvéve köszönetet mondott a filmakadémiának, valamint családjának és tanárainak. “Ajánlom ezt a díjat mindazoknak az embereknek, akik jobbá tehetik ezt a világot, a gyerekeknek. Próbáljuk őket jól felnevelni, hogy büszkék lehessünk rájuk” – fogalmazott.

A kisjátékfilmet visszanézhetik a Médiaklikken, mely egészen március 5-ig elérhető lesz.