Napi horoszkóp – 2017. február 27., hétfő

A Halak teljesen feleslegesen szomorkodik, a Vízöntő egyre jobban összecsiszolódik a párjával, a Bak örömmel jótékonykodik és segít másoknak.

Kos (március 21.-április 20.)
Nagy lelkesedéssel veti bele magát a kapcsolatába, de a kötődésüket túl lassúnak találja. Nagyobb léptekkel szeretne előbbre jutni, és már komoly terveket szövöget. Olyan dolgok is megfordulnak a fejében, amelyről nem dönthet egyedül. Amennyiben képes lassítani és a társa igényét is figyelembe venni, akkor most nem állhat semmi a boldogsága útjába.

Bika (április 21.-május 20.)
Olyan ismeretségre tehet szert, akivel nem csak komoly barátságot köthet, hanem még közös vállalkozásba is kezdhet. Az együttműködés hosszú távra szól, és így anyagilag is kedvező helyzetbe jut. Megérzése azt súgja, hogy az üzleti jól kiegészítik majd egymást, és közösen még sokra vihetik. Az sem lenne ellenére, ha anyagilag is megalapozhatná a jövőjét.

Ikrek (május 21. – június 21.)
Kissé zűrös hétnek néz elébe és csak akkor ér a teendői végére, ha okosan megszervezi a napjait. Ikrek jegyűként energikus és egyszerre több dologgal is tud foglalkozni, de kapkodásra hajlamos. Tudatosan állítsa össze a teendői listáját és szép sorjában haladjon lépésről lépésre. Így nem marad ki egyik feladata sem. Fontos a koncentrálás, mert máshol jár az esze.

Rák (június 22. – július 22.)
Egy hosszadalmas és nehéz csatára számítson, mert az ellenfele remekül fel van fegyverezve. Ráadásul, nem is a megengedhető eszközökkel indul a harcban, ezért sokkal nehezebb a helyzete, mint azt az elején még gondolt. Igaz, hogy a számítását alaposan keresztülhúzták, de még nincs veszve semmi sem. Egy ügyes húzással és kitűnő haditervvel bízhat a győzelemben.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Most a szerelemben nagyon nehéz visszafognia magát, pedig csak ez az egyetlen járható út, ha szeretne sikert elérni. Ebben az esetben a türelmetlenségével mindent alaposan és véglegesen elronthat. Kijavítani a hibáját nem lesz módja, ezért jól fontolja meg minden lépését. Gondolja át, hogy csak egyszer tévedhet és a sors nem fog adni még egy lehetőségét.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Új állás lehetőség adódik most az életében, de esze ágába se jusson visszautasítani. Az eddigi feladataihoz képest valóban egy ismeretlen területre lép, de ha a felettesei úgy gondolták, hogy megállja a helyét, akkor nincs mitől tartania. Kishitűsége, önbizalomhiánya miatt ne kételkedjen önmagában és a tehetségében, hanem minél hamarabb fogadja el.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Utólag már hiába mérgelődik és bánja, hogy elszalasztotta a nagy lehetőséget, azzal már nem ér el vele semmit sem. Erre mondják azt, hogy eső után köpönyeg. Viszont, ha valóban komolyan gondolja, amit eltervezett, akkor a bosszankodás helyett ne adja fel, hanem tegyen meg mindent, hogy a célját elérhesse. Elképzelhető, hogy éppen erre a leckére van szüksége.

Skorpió (október 23. – november 21.)
Amennyiben döntést kell hoznia, nem érdemes halogatni a lépés megtételét. A gondokat nem jó, ha szőnyeg alá söpri, hiszen ezzel nem oldódik meg semmi. A túlságosan sokat sem érdemes foglalkozni a dologgal, hanem mindjárt vágjon a közepébe. Csak az első lépés megtételét érzi majd rettenetesen nehéznek, de higgye el, hogy a többi meg úgyis jön magától.

Nyilas (november 22. – december 21.)
Könnyen rossz vége lehet, ha folyamatosan élcelődik, mert mások nem értékelik, hanem félreérthetik a sajátos humorát. Ne ezzel a módszerrel akarjon a központba kerülni, mert lehet, hogy éppen az ellenkezőjét éri el vele. Főleg, ha pont a legsebezhetőbb pontját találja el az éles „nyilával” az illetőnek azután majd nem győz magyarázkodni és elnézést kérni.

Bak (december 22. – január 20.)
Örömmel jótékonykodik és segít másoknak, s mivel anyagilag is módjában áll, úgy gondolja, hogy ez a legkevesebb, amit megtehet. Nem sajnálja sem az idejét sem a pénzét, mert tudja, hogy jó helyre kerül a pénze. Éppen oda, ahol a legnagyobb a szükség. Hirtelen eszébe jut, mennyire örült, amikor nehéz helyzetében volt, aki kérés nélkül is segítő kezet nyújtott.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Egyre jobban összecsiszolódik a párjával, és élvezi, hogy nyugalmasan telnek a napjai. Igaz, hogy volt, amikor már feladta volna, mert úgy érezte, hogy nem illenek egymáshoz. Ám képes volt belátni, hogy minden kapcsolat több – kevesebb alkalmazkodást kíván. Valamint fontos, hogy képes legyen, amikor szükséges mérgelődés nélkül háttérbe szorítani önmagát.

Halak (február 20. – március 20.)
Teljesen feleslegesen szomorkodik és itatja az egeret, mert ezzel sem fogja tudni visszaszerezni a kedvesét. Ne okolja magát, mert senkit sem lehet a szék lábához kötni, azaz nagy a valószínűsége annak, hogy már el akart menni. Talán új életet szeretne kezdeni valaki más oldalán, de az is elképzelhető, hogy csak levegőhöz akart jutni egy kis időre.