Napi horoszkóp – 2017. február 21., kedd

A Vízöntő kellemetlenül érzi magát, a Bak forduló ponthoz érkezett, a Halak a rövid távú terveit könnyedén megoldja.

Kos (március 21.-április 20.)
Igyekszik megtalálni mindenki számára az optimális megoldást és most nem megy fejjel a falnak. Igyekezetét a sors is értékeli és megjutalmazza azzal, hogy eloszlatja a felhőket a feje felől. Ha megpróbálja lendületét visszafogni és jó irányba terelni, akkor kevesebb problémája lesz. Szüksége van az energikusságára, de nem mindegy, mikor és mire használja.

Bika (április 21.-május 20.)
Kénytelen most tudomásul venni, hogy minden dolog, ami működik az életben az el is romolhat. Ez ugyanúgy vonatkozhat a kapcsolatára is. Erre pedig nem az a megoldás, hogy könnyedén lemond róla, hanem fontos lenne, hogy igyekezzen megjavítani. Persze csak akkor, ha ragaszkodik a párjához és még hosszú távra tervez vele. Ellenkező esetben jobb békében elválni.

Ikrek (május 21. – június 21.)
A negatív bolygó állások a saját akarata egyoldalú előtérbe helyezésére hajlamosítják, emiatt az egyik barátjával kenyértörésre kerülhet sor. Nagyon bánja és megviseli a szakítás, de valójában hiába ostorozza most magát, mert ebben az esetben a hibát ne csak saját magában keresse. Sajnos kénytelen tudomásul venni, hogy ennek a barátságnak már lejárt az ideje.

Rák (június 22.- július 22.)
Azonnal ne keseredjen el, ha valami nem az elképzelése szerint alakul. Fogadja el, hogy sajnos minden nem sikerülhet az életben. Azonban mégse keseredjen el, hanem gondolja át, hogy a vágyainak mennyi reális alapja van. Amennyiben valóban megvalósítható, akkor ne adja fel, hanem kezdje újra és tegyen is meg érte mindent. A kitartó munkát a sors megjutalmazza.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Ne csak magában ismerje el a társa jó tulajdonságait, hanem időnként mondja is el neki, hogy mennyire büszke rá. Természetesen megfelelő időben és helyen közölje vele, mert úgy sokkal hatásosabb. Nem árt vele, ha mások előtt is hangsúlyozza, hogy mennyire szereti és meg van vele elégedve. Persze ez őszintén hangozzon, különben kilóg a lóláb.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Minden gondolata a pénz körül forog, emiatt egyfajta feszült idegállapot jellemzi. Próbálja a nyugtalanságát leplezni, de nem sok sikerrel. Az anyagi tartalékai kimerülőben és szeretné feltölteni, hogy nyugodtan tudja álomra hajtani a fejét. Elképzelhető, hogy nem is olyan nagy a baj, mint amilyennek látja, de hajlamos a bolhából is elefántot csinálni.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Negatív gondolatait igyekezzen száműzni az életéből, mert csak visszafogják és megkeserítik a napjait. Próbálja elsajátítani azt a módszert, amivel azonnal leállítja a negatív gondolatait és csak optimistán igyekszik látni még a nehéz helyzetet is. Minden rosszban van valami jó, de ha valóban nagy bánata van, akkor is higgyen benne, hogy lesznek még szép napjai.

Skorpió (október 23. – november 21.)
Próbálja lenyelni a barátja epés megjegyzéseit, hiszen valószínű, hogy nem Önnek szól, hanem saját magával lehet elégedetlen. Ám az is előfordulhat, hogy kisebb vagy nagyobb problémái vannak, amit nem képes megoldani. Nem biztos a saját hibájából kifolyólag, lehet a körülmények miatt. Viszont, ha csak merő irigységből bántja, akkor jobb messzire elkerülni.

Nyilas (november 22. – december 21.)
Túlságosan lelkes emiatt minden helyzetben túlzásokba esik, ezért számoljon el tízig mielőtt bármilyen kijelentést tenne. A lépéseit is fontolja át alaposan, nehogy a hirtelenségével olyan tettekre ragadtassa el magát, amit később szívesen elfejtene. A Szaturnusz bolygó igyekszik a lendületét visszafogni, ezért ne utasítsa vissza, hanem vegye igénybe a segítségét.

Bak (december 22. – január 20.)
Forduló ponthoz érkezett a kapcsolata, és nem mindegy, hogy mi lesz a sorsa. Természetesen kettőn áll a vásár, de ehhez csak a saját egyéniségével járulhat hozzá. A másik fél viselkedését nem tudja szabályozni vagy helyette megmondani, hogy mit tegyen. Viszont, ha mind a ketten betartják szabályt, hogy élni, és élni, hagyni, akkor kevesebb súrlódás lesz.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Kellemetlenül érzi magát, mert nincs hozzá szokva, hogy csak a saját érdekeit tartsa szem előtt. Nagyon segítőkész és jószívű, de ebben az esetben nem erre van szüksége. Az illető már így számtalanszor kihasználta és csak önmagát helyezte előtérbe, ezért alkalmazza a mondást, hogy kölcsön kenyér visszajár. Egy pillanatig se legyen lelkiismeret furdalása.

Halak (február 20. – március 20.)
A rövid távú terveit könnyedén megoldja, de ha hosszabb távra tervez, ahhoz már türelemre van szüksége. Ez nem azt jelenti, hogy nem valósíthatja meg az elképzelést, de most az idővel jó barátságban kell lennie. Ahogy a mondás tartja, hogy a türelem rózsát terem. Ezt ne feledje, amikor már elkeseredne, hanem folyamatosan tartsa szem előtt.