Napi horoszkóp – 2017. február 20., hétfő

A Ráknak a munkahelyén hatalmas nyomással kell megbirkóznia, az Oroszlán túlságosan egyoldalúan ítél meg mindenkit a környezetében, a Skorpiót kisebb anyagi veszteség érheti.

Kos (március 21.-április 20.)
Nem az a jó megoldás, ha a probléma láttán homokba dugja a fejét, mert azzal nem megoldja a gondját, hanem csak elodázza. Általában magabiztosan és nagy lelkesedéssel fog bele mindenbe és nem ijed meg a kihívásoktól. Ám most ebben az esetben mintha elbizonytalanodna, s nem találná a kiutat. Jobb lenne, ha most nem a szívére hallgatna, hanem az eszére.

Bika (április 21.-május 20.)
A hirtelen szakítás a magánéletben sem ésszerű, mert a meggondolatlanság következményekkel járhat. Ugyan ez vonatkozik a munkájával, a hivatásával kapcsolatban is. Ezen a téren talán, még nagyon kárt okozhat magának azzal, ha első felindultságából otthagy csapot – papot. Kedvese lehet, hogy megbocsájt, de a felettese már nem biztos, hogy toleráns lesz.

Ikrek (május 21. – június 21.)
Ikrek jegyére jellemző, hogy sohasem unatkozik, sok féle érdeklődésű, és nem szívesen ül otthon. Társasági, kommunikatív ember, akit a mozgékonyság jellemez. Most azonban nem sok kedve van egyedül is elmenni bárhová is, szívesen venné, ha valaki elkísérné. Ez a kívánsága is hamar teljesül főleg, ha nyitott és barátságosan viselkedik a jelentkezőkkel.

Rák (június 22. – július 22.)
Munkahelyén hatalmas nyomással kell megbirkóznia, ugyanakkor a családjában is helyt kell állnia. Gondoskodó és családszerető, de úgy érzi, hogy több terhelést már nem képes elviselni. Már arról is lemondott, hogy mindenkinek megfeleljen, és a tempójából is visszavett, mégis nagyon fáradtan érzi magát. Pihenjen, amikor tud, mert a kimerülése reális veszély.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Túlságosan egyoldalúan ítél meg mindenkit a környezetében. Csak az eredmény érdekli, a mögötte meghúzódó munkát és az erőfeszítést már nem veszi figyelembe. Még a magabiztos embernek is időnként szüksége van dicséretre, elismerésre. Értékelje kedvese igyekezetét is, ne vegye természetesnek, hisz Ön is legalább annyira igényli a dicséretet.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Lehetőség van arra, hogy megvalósíthassa akár a titkos vágyát is. Bátran fogjon hozzá a tervezéshez, mert az égiek is támogatják a célja elérésében. Nyugodtan tervezzen akár egy nyári utazást is, és ne hátráltassa az sem, ha most még nem rendelkezik az utazáshoz szükséges anyagiakkal. A nyár még messze van és addig még annyi minden jó történhet az életében.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Álmodozni nem tilos, de most nincs sok értelme. Csak a realitásokból induljon ki, és maradjon két lábbal a földön. Természetesen reménykedni nyugodtan reménykedhet, és ha még hozzá pozitívan is gondolkodik, azzal csak erősíti, hogy a vágya minél hamarabb valóra is váljon. Foglalja el magát valami kedvére való hasznos tevékenységgel, és a többit bízza az időre.

Skorpió (október 23. – november 21.)
Kisebb anyagi veszteség érheti, de nem kell azonnal rémeket látnia, mert bár kissé leapad, a pénztárcája, de a sors nem hagyja annyiba. Mert amit az egyik kezével elvesz, azt hamarosan bőségesen visszaadja. Így majd sokkal jobban jár, bár most ezt még nem tudja elképzelni sem. Ne engedje, hogy a borús gondolatai átvegyék az irányítást az optimizmusa felett.

Nyilas (november 22. – december 21.)
Egyre több a munkája, szinte alig győzi, de mégsem képes nemet mondani. Erőn felül elvállal mindent, mert szüksége van a pénzre. Igaz, hogy a pénz jó, ha van, de előfordul, hogy inkább sok baj okozója. Képes a végkimerülés határáig dolgozni, túlhajszolva magát. Észre sem veszi, hogy szinte már nincs is magánélete, mert minden percét a pénz utáni hajsza tölti ki.

Bak (december 22. – január 20.)
Ámor nyila újra eltalálja a szívét és az új ismeretsége biztatónak tűnik, de azért még ne siessen el semmit. Bizakodni bizakodjon, de ahogy a mondás tartja puding próbája az evés, és mindenhez, így egymás megismeréséhez is idő kell. Még pedig nem is kevés, sőt van, aki kiismeréséhez egy élet is kevés. Helyezkedjen várakozó álláspontra, akkor nem csalódik.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Lehet, hogy megszállta a kisördög, mert azon fáradozik, hogy próbára tegye a párja idegeit. Sajnos nem érzi, hogy ezzel meglehetősen veszélyes vizekre evez, mert túlságosan bízik magában és a vonzerejében. Ám, tévedni emberi dolog, ezért igen nagy az esélye annak, hogy a kedvese megunja és kirobban a veszekedés. Jobb, ha nem játszik a tűzzel, mert rosszul járhat.

Halak (február 20.- március 20.)
Most csak a munkájára összpontosítson, mert nagyon sok minden múlik azon, hogy mennyire képes haladni a feladataival. Próbálja kizárni a magánélete örömét vagy bánatát, mert azzal nagyon sokat segít saját magának. Ebben az esetben senkire sem számíthat, így kénytelen csak saját magára és a megérzésére hagyatkozni. Elszántsága most a nehézségen átsegíti.