Soha nem látott fotók kerültek elő a várandós Marilyn Monroe-ról

Az apa kilétére is fény derült, ami bizonyára meglepi majd a rajongókat.

Frieda Hull hagyatékából került elő pár hónappal ezelőtt az a néhényt fotó, melyen az akkor 34 éves Marilyn Monroe várandósan látható New Yorkban a Fox Stúdió előtt. A képek készítésének dátuma elvileg 1960, az az év, amikor a színésznő elkezdte forgatni a Szeressünk! című filmjét, az egyébként nős francia színésszel, Yves Montanddal.

A képeket Frieda halála után a Marilyn Memorabilia aukción vásárolta meg a barátnő egykori közeli ismerőse és egyben szomszédja, Tony Michaels. A férfinak maga Hull mesélte el, hogy a soha meg nem született gyermek apja nem férje Arthur Miller volt, hanem Yves Montand, akivel a már említett mozi felvételein kezdett viszonyt.

Szintén Friedától származik az az információ is, miszerint Marilyn elvesztette a babáját, bár arra nem tért ki, hogy elvetélt-e vagy abortuszon esett át.

A Dailymail által exkluzívan lehozott képek tehát bizonyítják, hogy 1960 nyarán Monroe valóban terhes volt, mely titkát a szexszimbólum magával vitte a sírba. Hull is büszkén őrizte a fotókat egészen haláláig, elhivatottan, saját titkaként őrizgette egy életén át.