Napi horoszkóp – 2017. február 17., péntek

A Halak életében nem úgy alakulnak az események, ahogyan azt várta, a Kos pénzügyi téren igyekszik minden lehetőséget megragadni, a Nyilasnak erőt kell vennie magán.

Kos (március 21.-április 20.)
Pénzügyi téren igyekszik minden lehetőséget megragadni, hogy az anyagi helyzetét javítsa. A lehetőségek közül alig tud választani, mert a bőség zavarában szenved, de alaposan gondolja át, hogy végül melyik mellett teszi le a voksát. Nem mindegy, mennyi jövedelemre tesz szert, ezért ne kapkodjon, hanem ha kell, forduljon pénzügyi szakemberhez.

Bika (április 21.-május 20.)
Itt az ideje, hogy megvalósítsa a vágyát, ne riadjon vissza a nehézségektől. Össze kell szednie magát, hiszen meg van a tudása és a családja is támogatja az elképzelését. Ez egy vissza nem térő lehetőség az életében, kár lenne meghátrálnia az első nehézség láttán. Biztos nem lenne büszke az elért eredményére, ha minden csak könnyedén az ölébe hullna.

Ikrek (május 21. – június 21.)
Ne legyen túlságosan naiv és ne dőljön be olyan ajánlatoknak, aminek semmi reális alapjuk sincs. Lehet, hogy nagyon jól hangzanak a lehetőségek, de egészen más az ígéret, és más a valóság. Nézzen alaposan utána, hogy érdemes e belevágnia anélkül, hogy veszteség érné. Hiszen utólag, már hiába verné akár a fejét a falba, azzal már nem érne semmit sem.

Rák (június 22. – július 22.)
Vigyázzon, nehogy az érzelmei túlságosan hatalmukba kerítsék, mert csak kára származhat belőle. Főleg a szerelemben legyen óvatos, mert a szélsőségek nem vezetnek jóra. Sem a túlzott érzelmi zárkózottság, de az érzelmei kontroll nélküli kimutatása sem. Igyekezzen a középutat megtalálni, hogy megőrizhesse kapcsolatában a harmóniát és az egyensúlyt.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Jobban teszi, ha beletörődik, hogy a mai napját teljes egészében a feladatai elvégzése tölti ki. Hiába is vágyódik egy kis lazítás után, nem lesz része benne. Kénytelen lemondani a megbeszélt baráti találkozóit is, mert nem jut ideje erre sem. A saját érdekében ügyeljen rá, hogy ne az utolsó pillanatban módosítsa a kedvesével való találkozót vagy közös programot.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Bármilyen gondja is adódik, ne keseredjen el, mert ez csak átmeneti állapot és hamarosan sikeresebb időszak köszönt be az életébe. Az esetleges lelki fájdalmát ne fojtsa el, és ne tartsa magában, hanem osztja meg valakivel, akiben megbízik, s érzi, hogy őszinte az együttérzése. Kerülje azokat az ismerőseit vagy rokonait, akik bár együtt érzőnek tűnnek, de nem azok.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Nem érdemes rivalizálnia senkivel, még akkor sem, ha tökéletesen biztos a győzelmében. Akkor meg főleg ne tegye, ha a megérzése azt súgja, előfordulhat, hogy alulmarad. Inkább maradjon ki a versenyből és ne vegye fel a kesztyűt. Jobb lesz a lelkének és a hiúságának is, ha inkább elkerüli az esetleges kudarcot. Győzelem esetén pedig irigyek sokaságát.

Skorpió (október 23. – november 21.)
Sokat vár a partnerétől, de sokat is ad, ugyanakkor az éles kritikájával vérig is sértheti. Viszont apró kedvességgel és figyelmességgel megőrizheti a harmóniát a kapcsolatában. Arra azonban ügyeljen, hogy folyamatosan tegye, ne csak akkor, ha megbántotta a párját. Nagy előnye, hogy képes és tud is változni, és nem fél attól, hogy jobban megismerje önmagát.

Nyilas (november 22. – december 21.)
Még mielőtt abbahagyná azt a feladatot, amibe belekezdett, próbáljon erőt venni magán, még akkor is, ha semmi kedve sincs az egészhez. Nem olyan nagy tragédia, ha érzi, hogy kedvetlen, és legszívesebben nem csinálna semmit sem. Sajnos ezek a hangulatingadozások még egy ideig megzavarhatják az életét, mert a Szaturnusz bolygó csak igen lassan hagyja el a jegyét.

Bak (december 22. – január 20.)
Még idejében igyekezzen változtatni a stílusán, mert a Plútó bolygó arra készteti, hogy folyamatosan kötözködjön, és mindenben hibát találjon. Legszívesebben még az élő fába is belekötne, pedig a tűzzel játszik. Ugyanis könnyen szembe találhatja magát egy olyan emberrel, aki nem fogja a sértéseket lenyelni. Kerülje a konfliktust, minek elrontani mások napját.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Bármennyire is szívesen elkerülné a visszautasítást, mégis a szerelemben át kell élnie. Mintha sors az akarná, hogy megtapasztalj, milyen az, amikor valaki a szabadságát fontosabbnak tartja, mint egy tartós kapcsolatot. Fogadja el, hogy a kiválasztottja nem akarja lekötni magát, bármennyire is szeretné, ha közös életet tervezhetnének. Talán nem az ön embere.

Halak (február 20. – március 20.)
Nem úgy alakulnak az események, ahogyan azt várta, de azért próbálja túltenni magát rajta. Nem valószínű, hogy túlságosan vigasztalja, hogy mind ez az önhibáján kívül történt. Viszont nehéz elfogadnia és biztos csalódott is, de ne adja fel, hanem csak haladjon továbbra is a célja felé. A nehézségek csak még jobban megedzik és elszánttá teszik.