Napi horoszkóp – 2017. február 16., csütörtök

Az Ikrek kénytelen a kellemetlen feladatot is elvégezni, a Rák többet dolgozik a kelleténél, a Vízöntő igyekszik kezébe venni az irányítást.

Kos (március 21.-április 20.)
Meglehetősen erős fejfájással vagy esetleg migrénnel küszködhet, de a vérnyomása is ingadozhat. Ezért igyekezzen kerülni, a feszült helyzeteket és a folyamatos stresszt. Amennyiben nem érzi jól magát, vagy egyfolytában fáj a feje, ne halogassa felkeresni az orvosát. Jobb félni, mint megijedni, ezt tartsa szem előtt az egészsége érdekében. A szerelmi kalandokat is kerülje.

Bika (április 21.-május 20.)
A lelki nyugalmat az anyagi jólét adja meg, ezért most nem szabad kockáztatnia. Még akkor sem, ha életcélja, hogy a kedvesének megadhasson mindent. Legyen óvatos, mert a szerelem vak, és meg sem fordul a fejében, hogy rosszat gondoljon róla. Ám, ha nem szeretne a templom egere sorsára jutni, akkor a pénz helyett az igazi érzelemre helyezze a hangsúlyt.

Ikrek (május 21. – június 21.)
Mos kénytelen a kellemetlen feladatot is elvégezni, mert nem ruházhatja át senkire. Minden követ megmozgat, hogy megússza a dolgot, de végül kénytelen belátni, hogy nincs más választása. A jegyében járó Vénusz bolygó kitűnő diplomáciai érzékkel látja el, használja ki a jótékony hatását. Higgye le, hogy sokkal többre megy kedvességgel, mint erőszakos fellépéssel.

Rák (június 22. – július 22.)
Jóval többet dolgozik a kelleténél, szinte a végkimerülés határáig, mert mindenáron bizonyítani szeretne. Nagyon magas mércét állít önmaga és persze mások elé is, Nem képes tekintettel lenni senkire, főleg a lassúbb munkatempójú kollégákkal kerülhet feszült helyzetbe. Vigyázzon, hamar elszigetelődhet, ha olyan kemény velük, mint önmagával.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Hiába vágyik tartós kapcsolatra, ha most csak szélkakasként ide-oda forog és nem képes megállapodni. Attól is óvakodjon, hogy egyszerre több vasat is tartson a tűzbe, mert könnyen kellemetlen helyzetbe kerülhet. Ne bízzon a jó szerencséjében sem, mert hiába a magabiztos fellépése és a karizmatikus egyénisége, mégis könnyen ingoványos talajra tévedhet.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Anyagi téren bátran kockáztathat, mert a Jupiter bolygó egyengeti az útját. Természetesen túlzásba nem szabad esnie, bár Szűz jegyűként a pénzügyek terén is a megfontoltság jellemzi. Kérje ki egy szakember tanácsát, ha nem egészen biztos a dolgában. Sajnos érzelmi életében meggyűlhet a baja a zöldszemű szörnnyel, ne hagyja, hogy átvegye az uralmat.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Nem szabad hibáznia, ha nem akarja később a sebeit gyógyítgatni. Csak a lényegre szorítkozzon, ne hagyja, hogy fölösleges vitával összezavarhassák. Lételeme a nyugalom és túlzott feszültségtől mentes légkör, de most ha el akarja érni a célját, akkor erre ne törekedjen. Tudomásul kell venni, hogy kemény harcra kell készülnie, és semmiképp nem hátrálhat meg.

Skorpió (október 23. – november 21.)
Amennyiben biztosra akar menni, ne játssza ki az összes kártyáját, nehogy a hódolója előnyre tegyen szert. Mivel nem szeretne elkapkodni semmit és jobban meg akarja ismerni, ezért jól teszi, ha nem mond el magáról már az első randevún mindent. Skorpió jegyűként amúgy is nehezen nyitja ki az érzelmi páncélját, most se hagyjon fel a jó szokásával.

Nyilas (november 22. – december 21.)
Okosan teszi, ha a mai napon nem hall, nem lát és nem beszél, és főleg a családjával kerüli a vitás helyzeteket. Roppant feszült helyzetet teremtenek a bolygók, és még akkor is hamar összekaphat a párjával, ha a legnagyobb összhangban vannak. Viszont, ha mégis valamiért mosoly szünet lépne fel, akkor a lehető leghamarabb kezdeményezze a békülést.

Bak (december 22. – január 20.)
A célja elérése érdekében most hajlamos a saját akarata előtérbe helyezésére, és bárkit félretol az útjából. Túlzások jellemezhetik a táplálkozás területén is, de legyen óvatos, mert a meggondolatlanság nem vezet jóra. A túlzásokba vitt evés és ivás ugyan úgy káros, mint a drasztikus fogyókúrázás. A szélsőségesség nem vezet jóra, és árt vele az egészségének.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Igyekszik kezébe venni az irányítást, ami nem baj, csak legyen tekintettel másokra is. Vezetőként is akkor tudja a népszerűségét megtartani, ha képes együttműködni másokkal. Főleg a családjában igyekezzen kompromisszumot kötni, és ne viselkedjen ellentmondást nem tűrően. Képzelje magát a szerettei vagy kollégái helyébe, akkor könnyebben enged.

Halak (február 20. – március 20.)
A konfliktusokat mindig ugyan úgy szeretné megoldani, pedig itt lenne az ideje, hogy belássa, a viselkedése nem vezet eredményre. Próbáljon kreatívabb lenni, és valami más megoldásokon törni a fejét. Mindenkihez meg van a kulcs, ahogy a kedveséhez is, amivel könnyebben elsimíthatja az ellentéteket. A legrosszabb, amit tehet az, ha megsértődik.