Napi horoszkóp – 2017. február 15., szerda

A Vízöntőnek most a szokottnál jobban működik a megérzése, a Nyilasnak a célja eléréséhez most a kis úját sem kell megmozdítani, a Rák nehezen találja a megoldást a problémájára.

Kos (március 21.-április 20.)
Csak a megfelelő alkalomra vár, hogy átvegye az irányítást és maga mögé utasítsa a vetélytársait. Minden követ megmozgat, hogy elérje a célját és a személyi bolygója a Mars, ellátja bőséges energiával. Az energia áradatát nem szabad kihasználatlanul hagynia, érdemes valami kedvére való testmozgást végeznie. Belső feszültségét ne alkoholban vezesse le.

Bika (április 21.-május 20.)
Igyekszik megőrizni a belső békéjét, de nem sikerül, mert a környezetében többen is vannak, akik arra törekednek, hogy kihozzák a sodrából. Pedig igen rosszul teszik, mert ha elveszíti az érzelmei fölött az uralmat, akkor hirtelen dühkitörésre hajlamos és jobb, ha ilyenkor messzire elkerülik. S csak akkor keresik újra a társaságát, ha már végleg lecsillapodott.

Ikrek (május 21. – június 21.)
Kisebb egészségügyi panaszokkal kell foglalkoznia, amit ugyan nem él meg tragikusan, de azért időről időre eszébe jutnak. Mégis lefoglalják a gondolatait, mert nehezen tudja eldönteni, hogy várjon, vagy inkább forduljon velük orvoshoz. Józan esze az súgja, hogy minek kapkodni, ráér akkor megmutatni magát az orvosnak, ha majd rosszabbodni fog az állapota.

Rák (június 22. – július 22.)
Nehezen találja a megoldást a problémájára, emiatt zaklatottabb a kelleténél. Néha annyira elmerül a gondjaiban, nem is képes mással foglalkozni. A feladatait elvégzi, mert az szinte a kis újában van, és rutinból cselekszik, de a magánéletére alig jut ideje. Ez a feszült idegállapot nem tesz jót az egészségi állapotának, ezért keressen kikapcsolódási lehetőségeket.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Üzleti ügyek intézésére vagy hitel felvételére nem alkalmas a mai nap, ezért ha teheti, akkor halassza el a megbeszéléseit. Azonban, ha mégis halaszthatatlan ügyben kell eljárnia, akkor igyekezzen még a legapróbb betűs részleteket is alaposan átolvasni. A felületesség vagy a nagyvonalúság most akár komoly anyagi veszteségekkel járhat, amit nehezen heverne ki.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Lépésről lépésre és csak óvatosan, ez most a jelszava a szerelem terén, mert nem szeretne semmit elrontani. Arra számít, hogy a türelmének és a kitartásának meg lesz az eredménye. Pedig éppen az ellenkező taktikát kellene választani, mert azzal nagyobb sikert aratna. Ugyanis a szíve választottja szemében ezzel a tempóval félénknek és gátlásosnak tűnik.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Nincs oka aggodalomra, mert jól alakulnak a dolgai, mégis képes rémeket látni. Bizonytalansága miatt még a legkedvezőbb alkalmat sem meri megragadni, pedig így nem tudja a célját elérni. A vetélytársait itt lenne az ideje, hogy végleg maga mögé utasítsa, különben vesztesként kerülhet ki a harcból. Ebben az esetben minden energiáját a célja elérésére összpontosítsa.

Skorpió (október 23. – november 21.)
Eseménytelen napra számít, amit azonban a sors hamar felülír. Annyi minden történik e napon, hogy alig győzi feldolgozni. Van része jóban és természetesen rosszban is, de ehhez már hozzá van szokva. Igyekszik az intrikákat félvállról venni és gyorsan elfelejteni az egészet. Tisztában van vele, és kénytelen elfogadni, hogy több az irigye, mint a sajnálkozója.

Nyilas (november 22. – december 21.)
A célja eléréséhez most a kis úját sem kell megmozdítani, mert a kedvességével, őszinteségével sok segítőkész embert vonz magához. Ismerik a természetét, már kiismerték, és nem kell attól tartaniuk, hogy hátba támadna valakit. Nyilas jegye őszinteségre, és igazságszeretetre hajlamosítja, amivel igaz, ami igaz, időként sok kellemetlenséget okoz magának.

Bak (december 22. – január 20.)
Szerencsére egy kisebb vitából nem csinál nagy ügyet, hamar túlteszi magát rajta, és elfelejtheti az egészet. Szíve mélyén tudja, hogy jobb lett volna a sarkára állni, de az esze azt súgja, nem érdemes túlságosan belelovalnia magát, mert akkor csúnyán összeveszhet az illetővel. Jobban jár, ha ráhagyja a dolgot, mert már megtapasztalta, hogy nem könnyű eset.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
A szokottnál jobban működik a megérzése, ami azt súgja, hogy lehetőleg jó messzire kerülje el az illetőt, ha jót akar magának. Mivel idáig is inkább a józan eszére hallgatott, ezért úgy dönt, hogy közelebbről is megismeri, hisz mit veszíthet. Könnyedén veszi a dolgot, mert nem érzi, hogy a csapda a szívének már el van készítve. Hallgasson a megérzésére!

Halak (február 20. – március 20.)
Közeleg a tavasz, és ha szeretné a régi alakját megőrizni vagy visszaszerezni, akkor már el kell kezdenie valamilyen testmozgást. Fontos a kitartás és a folyamatosság, mert ha csak időnként sportol, akkor azzal nem sokra megy. Legfeljebb megerőlteti magát és izomláza lesz. A könnyebbik út választása és a kifogások gyártása kerülendő, mert az kudarchoz vezet.