Napi horoszkóp – 2017. február 14., kedd

A Rák számára a mai nap nagyszerű lehetőség arra, hogy jó pontot szerezzen a kedvesénél, a Bak a kelleténél szétszórtabb, a Kos szenvedélye erősebb, mint a józan esze.

Kos (március 21.-április 20.)

A szenvedélye erősebb, mint a józan esze, de ennek ellenére nem érdemes minden kínálkozó alkalmat megragadnia, és minden skalpot begyűjtenie. Jobban teszi, ha a járt utat a járatlanért nem hagyja el, még akkor sem, ha nagy csábításnak van kitéve. A Mars és a Vénusz bolygó együttállása most izgalmas kalandokba csábíthatja, de ne hagyja magát rábeszélni.

Bika (április 21.-május 20.)

Fölösleges felhúznia az orrát, mert a párja már korán reggel nem lepi meg ajándékkal. Főleg ne éreztesse vele, hogy neheztel rá. Igazából nem tudhatja, hogy mit forgat a fejében, s hogy milyen meglepetéssel készül. Legyen türelmes, mert még hosszú a nap. De, ha bármilyen ajándékkal is lepi meg, akkor is mutassa ki, hogy nagy örömet szerzett vele. 

Ikrek (május 21. – június 21.)

Ezen a napon bátran kezdeményezhet még akkor is, ha idáig csak reménykedett vagy távolról csodálta az imádottját. Kedves gesztus lehet a telefonálás vagy egy szellemes üzenet küldése. A váratlan személyes megjelenéstől azonban óvakodnia kell, nehogy kellemetlen helyzetbe kerüljön. Nyugodtan várja ki a választ, ha a vonzalom kölcsönös, megérkezik.

Rák (június 22. – július 22.)

A mai nap nagyszerű lehetőség arra, hogy jó pontot szerezzen a kedvesénél. Járjon a kedvében, és lepje meg olyan kedves ajándékkal, ami egyértelműen jelzi az érzelmeit iránta. Túlzásba azért ne vigye az ajándék mennyiségét vagy az értékét, mert akkor éppen az ellenkezőjét éri el vele, felkeltheti a gyanúját. Jobban jár, ha nem ébreszti fel az alvó oroszlánt.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Amennyiben éppen egyedül él, akkor ne maradjon otthon, mert végre megtalálhatja az igazit. Ügyeljen az öltözködésére, mert a színeknek is nagy jelentőségük van. A feltűnősködést azonban kerülje, inkább engedje, hogy a saját stílusa érvényesülhessen. Legyen vidám, de ne akarjon a központban állni, mert a túlzott igyekezettel elriaszthatja a potenciális jelölteket.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Értékelje a kedvese adakozó kedvét és lepje meg magát egy kellemes masszázzsal vagy fényterápiával. Az unalmas és szürke téli napokat mindjárt szebbnek látja, ha elmegy egy szoláriumba. Hosszútávon is nagyon hasznos, ha erősíti az immunrendszerét akár egy szaunázással vagy egy vitaminkúrával.  Viszonzásul lepje meg egy elegáns ajándékkal a párját.  

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Minden jól alakulna, ha nem akarná az akaratát rákényszeríteni a környezetére. Makacsul ragaszkodik az elképzeléséhez, és nem hajlandó egy picit sem engedni belőle. Egyáltalában nem zavarja, hogy mindenki ellenzi a tervét, ezért akár egy jókora vita is kerekedhet a munkahelyén. Vigyázzon, mert ha a kollegái összefognak, akkor magára marad a vélt igazával.

Skorpió (október 23. – november 21.)

Igyekezzen úgy intézni a napját, hogy jusson ideje a párjára is. Bármennyire is elfoglalt vagy sok a bepótolandó teendője, ne felejtse el kimutatni gyengédségét és szeretetét egy csekély semmiséggel. Amennyiben teheti, foglaljon helyet egy kellemes vendéglőben és vacsorázzanak kettesben. Néha a legharmonikusabb kapcsolatban is kell a változatosság. 

Nyilas (november 22. – december 21.)

Ne engedje, hogy a Szaturnusz bolygó okozta borús hangulata az egész napjára rányomja a bélyegét. Keresse a szép és kellemes élményeket és még akkor se lássa sötéten a világot, ha egyedül van, és pillanatnyilag nincs társa. Gondoljon arra, hogy semmi sem tart örökké, mert a borúra mindig derű jön. A magányát is felválthatják majd a szerelmes napok. 

Bak (december 22. – január 20.)

A kelleténél szétszórtabb, emiatt azt sem tudja, hol áll a feje. Nehezen képes összpontosítani feladataira, és csak halmozódnak az elvégzendő teendői. Kapkodással szeretné behozni a lemaradását, de ezzel tovább ront az amúgy sem rózsás helyzetén. Próbálja összeszedni magát, és inkább írja fel a határidő naplójába, nehogy elfelejtse felköszönteni a párját. 

Vízöntő (január 21. – február 19.)

A siker érdekében a valóságnál igyekszik jobb színben feltüntetni az anyagi helyzetét. Reméli, hogy a vastagabb pénztárca nagyobb vonzerővel bír, ezért feltűnően költekezik. Nem is gondol arra, hogy ezzel a viselkedésével milyen bajba sodorhatja magát. Ugyanis olyan érdek partnert is vonzhat magához, aki csak a pénzébe szerelmes. Emiatt sajnos duplán csalódhat. 

Halak (február 20. – március 20.)

Ne legyen lelkiismeret furdalása, mert a szerelmesek napját nem tudja megünnepelni a párjával, pedig megígérte. Igaz, az ígéret szép szó, ha megtartják úgy jó, de mit tehet, ha a sors közbeszólt. Próbálja kiengesztelni a párját és biztosítani róla, hogy mindent bepótolnak majd. Ne menjen bele értelmetlen vitába és a szemrehányásait se hallgassa túlságosan sokáig.