Napi horoszkóp – 2017. február 13., hétfő

A Nyilast az égiek most nem támogatják, a Skorpió komoly terven töri a fejét, az Oroszlán a szeretteitől a mai napon sok figyelmességet és szeretetet kap.

Kos (március 21.-április 20.)
Hiába ötletgazdag és kreatív, igyekezetét nem értékelik a munkahelyén. Nem szereti az unalmas rutinmunkát, emiatt egyre türelmetlenebb a környezetével. Keressen valami érdekes elfoglaltságot, amivel levezetheti az energiáit. Kos jegyűként igényli a rendszeres testmozgást, de a fokozatosság elvét tartsa szem előtt, nehogy kisebb sportbalesetet szenvedjen.

Bika (április 21.-május 20.)
Újrakezdést jeleznek a bolygók, ami mindenképpen átalakulást hoz az életében. Változások várhatók, a magánéletében vagy a munkaterületén, amit nem fogad majd kitörő lelkesedéssel. Bár gyakorlatias még sem szereti, ha bármi megzavarja a nyugalmát. Ezért is ragaszkodik sokszor akár a körömszakadtáig is ahhoz, amit már egyszer megszerzett.

Ikrek (május 21. – június 21.)
Problémái megoldásához a tüneti kezelés kevés. Talán szeretné elodázni, mégis kénytelen leásni a gondok gyökeréig és végre tiszta vizet önteni a pohárba. Igyekezzen megkeresni az optimális megoldást, hogy végre a lelke megnyugvást találjon. A folyamatos idegeskedéssel sokat árthat az egészségének, ami akár asztma is kialakuláshoz is vezethet.

Rák (június 22. – július 22.)
A Mars bolygó negatív hatása miatt szüntelen cselekvési vágy hajtja, mindent gyorsan és azonnal szeretne megoldani. Emiatt gyakran türelmetlen, így kellemetlen helyzetekbe keveredik, s mivel nem tud lakatot tenni a szájára, ezért könnyen megsérthet másokat. Ne akarjon uralkodni másokon, de ne is hagyja, rosszindulatú, hamis emberek játékszere legyen.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Szeretteitől a mai napon sok figyelmességet és szeretetet kap, amit igyekszik viszonozni. Nem csak a hiúságának esik jól, hanem a lelkének is, hogy igyekszenek a kedvében járni. A hangulata meglehetősen ingatag és szomorkás, mert a dolgai nem úgy alakulnak, ahogyan azt várta. Emiatt a szokásosnál visszahúzódóbb, és ezzel meglepi a környezetét.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Legtöbbször a döntéseiben kevésbe befolyásolják az érzelmei, így éppen mindig az adott helyzeteknek megfelelően viselkedik. Most viszont szüksége lenne rá, hogy az igényeit és a vágyait spontán módon kifejezésre juttassa. Próbálja meg, nehogy a párja emiatt félre értse. A gyakorlati érzéke nagyon jó, de most inkább a szívére kellene hallgatnia és nem az eszére.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
A Jupiter bolygó miatt, hajlamos újra túlhajszolni magát, mert meg van győződve róla, hogy mindent megterhelést elbír. Legyőzhetetlennek hiszi magát, pedig ez közel sincs így. Ugyanakkor, ha folytatja önmaga kizsákmányolását, akkor a szervezete előbb vagy utóbb kimerül és akkor már dolgozni sem fog tudni. Még időben lépjen, ne utólag bánja a rossz lépését.

Skorpió (október 23. – november 21.)
Egy komoly terven töri a fejét és nem keseredik el, mert a többet kell dolgoznia érte, mint remélte. Különben is megszokta, hogy általában semmit nem kap ingyen az élettől, ezért a nehézségek már megedzették. Sőt inkább még nagyobb kitartásra ösztönzik. Természetesen tart attól, hogy esetleg kudarc érheti, de igyekszik inkább pozitívan gondolkodni.

Nyilas (november 22. – december 21.)
Az égiek most nem támogatják, hogy ingatlant vásároljon vagy eladjon. Várjon néhány napot, hogy elkerülje az anyagi veszteséget. Ez nem azt jelenti, hogy lemondjon a tervéről, inkább csak azt, hogy ne legyen az ötlete napirenden. Amennyiben képes a várakozás álláspontjára helyezkedni, akkor türelme meghozza gyümölcsét, és anyagi haszonra is szert tesz.

Bak (december 22. – január 20.)
Párnapos pihenő nagyon jót tenne a kapcsolatának, hogy a kedvesével végre újra minden a régi legyen. A folytonos munka és az azzal járó idegeskedés, elvonja a figyelmét az érzelmi életéről, emiatt könnyen eltávolodhatnak egymástól. Bár lehet, hogy nem érzi, de mégis nagy szüksége lenne lazításra, és némi szórakozásra vagy a barátokkal való találkozásra is.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Kisebb egészségi panaszai mögött a fel nem dolgozott lelki problémája húzódhat meg. Ezért jobb, ha szembe néz vele, mint a munkájába menekülni a magánéleti problémája elől. Ne temetkezzen bele a feladataiba, hogy addig se kelljen törnie fejét a megoldáson. Nem érdemes megjátszani a tökéletes boldogságot, ha egy ideje éppen az ellenkezőjét éli meg.

Halak (február 20. – március 20.)
Nem szabad még a legkisebb ügyet is felfújnia, mert az érzékeny lelke nagyon megsínyli majd. Mivel békességre és nyugalomra vágyik, legyen nagyvonalú és lépjen túl a problémákon. Igaz, a fogadalmát, hogy elkerüli a konfliktust nehéz betartania, mert sorozatosan inzultusnak van kitéve. Inkább keressen valami kellemes programot, hogy kikapcsolódhasson.