Agyonlőttek egy színészt forgatás közben Ausztráliában

Halálos lövöldözés volt a Bliss n Eso ausztrál hiphopegyüttes videoklipjének felvétele közben. Az egyik színészt mellkason lőtték, miközben a jelenet forgatókönyve szerint egyszerre több lőfegyvert sütöttek el.

Lelőttek egy fiatal színészt a Bliss n Eso ausztrál hiphopegyüttes videoklipjének forgatása közben a queenslandi Brisbane-ben hétfőn – közölte a helyi rendőrség.

A 28 éves Johann Ofnert a Brooklyn Standard nevű brisbane-i bárban lőtték mellkason, miközben a jelenet forgatókönyve szerint egyszerre több lőfegyvert sütöttek el. A kiérkező mentősök egy órán át próbálták újraéleszteni, de nem jártak sikerrel, a férfi belehalt sérüléseibe.

Rendőrök helyszínelnek a Brooklyn Standard nevű bár bejárata előtt Brisbane belvárosában, ahol a Bliss N Eso nevű ausztrál rapegyüttes új klipjének felvételén forgatás közben több tűzfegyvert is elsütöttek, és véletlenül meglőttek egy húszas éveiben járó színészt, aki belehalt sérüléseibe 2017. január 23-án. Fotó: MTI/EPA/Dave Hunt

Rajta kívül senki nem sebesült meg – mondta el a helyi médiának Tom Armitt nyomozó, aki hozzátette, egyelőre nem tudják,  milyen fegyvereket sütöttek el, és azt sem,  éles vagy vaktöltény volt-e bennünk, ezt a nyomozás fogja kideríteni.

A zenekar menedzsmentje közleményt adott ki, amely szerint a Bliss n Eso tagjai nem voltak a helyszínen, amikor a baleset történt.

A 2000-ben alapított zenekar az egyik legismertebb hiphopformáció Ausztráliában, hatodik albumuk idén kerül piacra. A baleset idején a Friends Like You című daluk klipjét készítették.