Napi horoszkóp – 2017. január 22., vasárnap

Az Ikrek ma legyen bátrabb és kezdeményezőbb a szerelemben, az Oroszlán fáradékonyabbnak érzi magát, a Halak ne lépje túl az anyagi keretét!

Kos (március 21.-április 20.)
Könnyen tanul és a vállalkozó kedvével sincs baj, ezért ne zárkózzon el attól, ha tovább képzésre nyílik lehetősége. Ne a negatív oldalát nézze a feladatnak, hanem azt, hogy mit tud majd profitálni belőle, ha elvégzi. Ez ösztönözze, amikor az időhiányára hivatkozva kitérne a megmérettetés elől. A mennyiben most a könnyebbik utat választja, később még megbánhatja.

Bika (április 21.-május 20.)
A kitartása nagyon nagy előnye, mert a nehézségek csak még jobban megerősítik, és nem adja fel egy könnyen. Igazi harcos típus, aki nehéz sorsforduló után is képes a romokból az életét újjá építeni. Legyen büszke magára, mert nem mindenki képes erre az embert próbáló feladatra. Igaz, hogy néha makacs is tud lenni, de ilyenkor éppen erre van szüksége.

Ikrek (május 21. – június 21.)
Legyen bátrabb és kezdeményezőbb a szerelemben. Szerénységét szorítsa háttérbe, lépjen határozottabban a színre és mutassa meg a színes egyéniségét. Ne engedje, hogy a félelmei vagy a kishitűsége miatt ne kapja meg azt az elismerést, amit megérdemel. Igaz, hogy a Szaturnusz bolygó gátlásokat okoz most az életében, de ne foglalkozzon vele.

Rák (június 22. – július 22.)
Ne szereti a túlzott izgalmakat és nem bánja azt sem, ha nem áll a feje tetejére a világ. Nem vágyik arra sem, hogy az adrenalin szintje az egekbe szökjön. Szorgalmasan és becsületesen igyekszik haladni a maga útján, és szereti biztonságban érezni magát érzelmi és anyagi téren egyaránt. Nyugalomban töltheti a napját, nem lesz része túlzottan nagy izgalomban.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Egyre fáradékonyabbnak érzi magát és szomorúan tapasztalja, hogy a nagy munkabírása is lecsökkent. Ezért okosan tenné, ha lassítana egy rövid időre. Vigyázzon, hogy túlságosan ne zsigerelje ki a szervezetét, mert ha kidől a sorból, a tétlenkedést nehezen képes elviseli. Egy kis pihenőre van szüksége, hogy erőre kapjon, és újra vezethet, irányíthat másokat.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Sajnos, ha újra csalódás éri, akkor senkit sem hibáztathat, nem okolhat mást csak önmagát. Amennyiben ismét ugyanabba a cipőbe lép bele, amelyik már egyszer feltörte a lábát, akkor ne csodálkozzon, hogy a szíve tele lesz tüskével, és a lelke pedig ismét romokban hever. Tanuljon a hibáiból, kudarcaiból, ez főleg a szerelemi életére vonatkozik.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
A szerelemben sikerekben nem szenved hiányt, sőt túlzottan is jól alakulnak a dolgai. Amit a Jupiter bolygónak és természetesen önmagának, a szimpatikus egyéniségének is köszönhet. De ne bízza el magát, mert mindig minden nem sikerülhet. Bár a Mérleg jegyűként a második legszerencsésebb jegyben született, de köztudott, hogy a szerencse forgandó.

Skorpió (október 23. – november 21.)
A legnagyobb félelemben vagy stresszben nem tud jó döntést hozni, ezért várjon addig, míg a lelke megnyugszik. Gondolja át alaposan, hogy mi tévő legyen, nem kell kapkodnia, mert nem eszik olyan forrón a kását. A párja is még meggondolhatja magát, adjon időt neki, hogy aludjon rá egyet. A pár napos távolság számos felmerülő problémára remek gyógyír.

Nyilas (november 22. – december 21.)
Az éjszakái kicsit nyugodtabban telhetnek, mert a gondjai múlóban vannak. Igaz, még a sötét felhők nem vonultak el a feje felől véglegesen, de néha már a nap is kisüt. Legalább a legégetőbb anyagi gondja megoldódik, és ezzel egy jó nagy kő, vagy inkább egy hatalmas szikla leesik a szívéről. Sajnos azonban problémái végleges eltűnésére még várnia kell.

Bak (december 22. – január 20.)
A megszokás nagy úr, ezért éppen ideje, hogy kimozduljon otthonról. Engedjen a csábításnak és menjenek el a párjával vacsorázni vagy egy jó moziba. Igaz sokkal kényelmesebb a jó meleg szobában a tévé előtt ülni, mint felöltözni és elmenni valahová. Járjon a kedvébe a kedvesének, és hozzon érte némi áldozatot, meglátja jól érzik majd magukat együtt.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Azon tépelődik, hogy végre szeretné jól megmondani a véleményét az illetőnek, hogy a mérgét kiadja és megkönnyebbülhessen. Még, ha igaza is van, akkor se rontson ajtóstul a házba, mert az indulatosság rossz tanácsadó. Gondolja át alaposan a sérelmét, hogy valóban akkora – e, mint amekkorának most látja. S, ha ezután is még lépni szeretne, akkor ám legyen!

Halak (február 20. – március 20.)
Ne lépje túl az anyagi keretét, még ha ez is az ára annak, hogy nem tudja megvenni, amit már olyan régóta szeretne. Az égiek most nem támogatják azt az ötletét, hogy a pénztárcáját teljes mértékbe kiürítse. Ne verje magát adósságba, mert egy ideig biztos nehéz lesz visszapótolni. Fontos, hogy legyen mindig valamennyi aranytartaléka, mert bármi közbe jöhet.