Napi horoszkóp – 2017. január 19., csütörtök

A Vízöntőnek vannak még energia tartalékai, a Nyilas új kapcsolata miatt hajlamos elhanyagolni a barátait, a Mérleg igyekszik a társa válláról levenni most a terhet.

Kos (március 21.-április 20.)
Most a család foglalja el az életében a központi szerepet, és nem esik nehezére minden szabadidejét velük tölteni. Élvezi, hogy közös programokat tervezhet a hétvégére, sőt egy rövid utazást sem tart lehetetlennek. Szeretné bepótolni az elvesztegetett időt, mert rájött, hogy idáig csak a munkájának élt. Még időben belátta, hogy a munka nem előbbre valóbb náluk.

Bika (április 21.-május 20.)
Csak saját magára számíthat, mégis remekül megállja a helyét. A kezdeti nehézségek után, ahelyett, hogy elkeseredne, inkább inspirálja a kihívás, a feladat megoldása. Tudja, hogy rendkívül nagy a tét, és nem hibázhat. Hiszen a következő megbízás is azon múlik, hogy most milyen munkát ad ki a keze közül. Magabiztossága csak látszat, de ez nem tartozik senkire.

Ikrek (május 21. – június 21.)
Jól indul az éve, mert a sors végre kárpótolja minden elszenvedett sérelméért. Így már képes túltenni magát a dolgon és sikerül végleg lezárni magában. Ikrek jegyűként különben sem haragtartó, bár vannak esetek, amikor már a könnyedsége sem segít elfelejteni a sérelmét, ha megbántja valaki. Ebben az esetben az érdeke is úgy kívánják, hogy lépjen túl a dolgon.

Rák (június 22. – július 22.)
Mivel csak feltételezései vannak, bizonyítéki nincsenek, ezért ne vegye a sikerét készpénznek. Még nem ajánlatos előre innia a medve bőrére. Ugyanis, ha a sikertelenséget kudarcnak éli meg, akkor az nagyon megviselheti. A hangulata akár a mélypontra is kerülhet, és napokra is visszavonulhat a csigaházába, s addig nem is jön ki onnan, míg a bánatát meg nem emészti.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
A szerelemben sajnos nem úgy alakulnak a dolgai, ahogyan azt elképzeli, emiatt meglehetősen feszült és ideges, amit semmi esetre sem a környezetén vagy a munkatársain vezesse le. Hajlamos, mint egy oroszlán az afrikai szavannán a hirtelen felhördülésre, amivel szinte megbénít másokat. Jó lenne saját érdekében az idegeskedést egy időre száműzni az életéből.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Szűz jegyűként rendkívül tisztaságszerető, de higgye el, hogy nem fog összedőlni a világ, ha néhány porszem található a lakásban. Ezért az egész napos kimerítő munka után már ne akarjon nagytakarításba fogni, inkább lazítson egy kicsit és a szabadidejét töltse a szerettei körébe. Az is talány, hogy a folytonos takarítással mit szeretne kompenzálni.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Igyekszik a társa válláról levenni most a terhet, mert látja, hogy mennyire el van foglalva. Szinte ki sem látszik a munkából, ezért nem szeretné tovább nehezíteni a helyzetét. Megtanulta, hogy a kapcsolatuk ezért működik jól, mert képes önmagát háttérbe szorítani, és tud a másikért áldozatot hozni. Nem esik nehezére hiszen, ez fordítva is igaz, ha szükség úgy hozza.

Skorpió (október 23. – november 21.)
Amiről álmodozik, amiben bizakodik, az sajnos nem fog beteljesülni, ezért kár továbbra is az energiáját pazarolni. Nem érdemes a legkisebb szalmaszálba is belekapaszkodnia, és jobb, ha beletörődik, s nem erőlteti tovább a dolgot. Bármennyire is fáj, mégis próbálja meg elfogadni, hogy másnak is van akarata és szuverén joga, hogy úgy döntsön, ahogy neki a legjobb.

Nyilas (november 22. – december 21.)
Az új kapcsolata miatt hajlamos elhanyagolni a barátait. Se hall se lát, és szinte még a munkájára is alig képes koncentrálni. Zokon veszi a barátok szemrehányásait, pedig a szíve mélyén igazat ad nekik. Már jó néhányszor megtette, hogy elhanyagolta őket, és csak akkor kereste újra, amikor már végett ért a szerelem. Vigyázzon, mert a szélsőségességével elvesztheti őket.

Bak (december 22. – január 20.)
Pozitív változások várhatók az életében. Ezért eljött az idő, hogy átgondolja tetteit azoknak a következményeit. Ugyanis a múltban elkövetett hibáinak a levét a jelenben issza meg, de még előfordulhat az is, hogy a jövőjét is ezek fogják hosszú ideig befolyásolni. Ezért tanuljon a kudarcaiból és egy új úton induljon tovább, tele optimizmussal, lelkesedéssel.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Bőségesen vannak még energia tartalékai, ezért még a nehéz helyzetben se adja fel. A kitartó munkája meghozza a gyümölcsét és a nehézségek hamarosan már csak egy rossz emlék marad. Teher alatt nő a pálma, tartja a mondás és ez most nagyon is igaz a pillanatnyi helyzetére. Azonban innen már csak felfelé vezet az út és sors minden nehézségért kárpótolni fogja.

Halak (február 20. március 20.)
Rettentően tart a kudarctól, ezért nem mer olyan lépéseket megtenni, amivel előbbre juthatna a ranglétrán. Kénytelen beismerni magának, hogy fél a megmérettetéstől, és engedi, hogy a félelmei irányítsák a tetteit. Bízzon önmagában és már az is nagy dolog, hogy tisztában van vele, hogy mitől tart. Hisz a beismerés már fél siker, a többi már nem is olyan nehéz.