Napi horoszkóp – 2017. január 17., kedd

A Nyilas családjában rendeződni látszanak a dolgok, a Skorpió nagy lendülettel lát neki a terve megvalósításához, a Szűznek váratlan meghívásban lesz része.

Kos (március 21.-április 20.)
Igyekszik az élet minden területén megfelelni, hogy minél több elismerést bezsebelhessen. A Plútó bolygó negatív hatása következtében túlhajszolja magát és ez ingerültséggel jár együtt. Hirtelen haragjában olyanokat is megsért a környezetében, akik nem ártottak semmit. Belső nyugtalanság gyötri, emiatt elégedetlen az életével, jelenlegi helyzetével.

Bika (április 21.-május 20.)
A rengeteg munka és a vele járó idegeskedés megtette a hatását, emiatt könnyen elkaphat bármilyen fertőzést. A vírusok és a bacilusok nincsenek tekintettel a feladataira, és akkor támadnak, amikor a szervezete kimerülőben van. Előzze meg a bajt és fogyasszon sok C vitamint tartalmazó gyümölcsöt és lehetőleg sokat pihenjen, ne hajtsa magát a végkimerülésig.

Ikrek (május 21. – június 21.)
Ne merengjen a múlton, hanem lépjen túl a történteken, nem érdemes dédelgetni a sérelmeit. Mivel meg nem történté úgy sem tudja tenni, ezért éljen a jelenbe. Keressen új társat magának, akivel megtalálja a boldogságát. Attól a pillanattól kezdve, hogy lezárja a múltat, nagy az esélye, hogy egy új, és minden szempontból megfelelő társat vonz be az életébe.

Rák (június 22. – július 22.)
A harag rossz tanácsadó, ezért próbálja meg a dolgokat úgy elrendezni, hogy ne származzon belőle kellemetlensége. A végletes gondolkodás nem vezet sehová, mert általa csak egyoldalúan látja a dolgokat. Nem szabad, hogy az érzelmei vezéreljék, mert akkor nem képes józanul megítélni a helyzetét. Aludjon rá egyet, mert megsértődni ráér holnap is.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Tüzes jegyűként nehezen viseli a hideget és a borongós szürke napokat, ezért alig várja, hogy valami napsütöttebb tájra utazhasson. Nincs lelkiismeret furdalása még egy nagyobb összeg kiadása miatt sem, mert az elmúlt esztendőben szinte a végkimerülés határáig dolgozott. Biztos benne, hogy megérdemli végre a pár napos pihenést, és a semmittevést.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Váratlan meghívásban lesz része, aminek örömmel eleget tesz, még akkor is, ha az estét az otthonától távol kell töltenie. Régóta vágyott már arra, hogy kimozdulhasson otthonról, és egy kicsit bekerülhessen a kulturális élet körforgásába. A rendezvényhez illő ruha kiválasztása sem okoz nagy fejfájást, mert minden alkalomhoz van megfelelő ruhája.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Rendkívül erős a kisugárzása, így szinte mágnesként vonzza magához az ellenkező neműeket. Nem okoz gondot az ismerkedés, inkább attól fájhat a feje, hogyan utasítsa vissza a „jelentkezőket” anélkül, hogy megbántaná őket. Legyen óvatos, mert Ámor azon mesterkedik, hogy a nyilával eltalálja a szívét. Próbáljon kitérni előle, mert így elkerülheti a fájó csalódást.

Skorpió (október 23. – november 21.)
Nagy lendülettel lát neki a terve megvalósításához, érzi, hogy senki és semmi nem képes megállítani. Jó hangulatban telik a napja, szerencsére elkerülik azok a dolgok, ami miatt bosszankodnia kellene. Anyagi téren sincs oka panaszra, amit a beosztó természetének köszönhet. Igaz, időnként elfogja a vásárlási kedv és könnyelmű lesz, de ez bárkivel előfordulhat.

Nyilas (november 22. – december 21.)
A családjában rendeződni látszanak a dolgok, és a családi élete visszatér a régi kerékvágásába. Nagyon elégedett, igaz, hogy rendkívül sokat tett azért, hogy a félreértések tisztázódjanak. Komoly diplomáciai munkára volt szüksége ahhoz, hogy a sérelmeket már ne emlegessék fel. Úgy érzi, megérte a sok álmatlan éjszaka, mert a szerettei a legfontosabbak az életében.

Bak (december 22. – január 20.)
Az utolsó pillanatban sikerül elhárítania, egyik riválisának a támadását és tisztáznia magát az alaptalan vádaskodása alól. A precizitásának köszönheti, hogy nem tudott a munkájába belekötni semmiben, ezért kénytelen visszakozót fújni. Megkönnyebbülten veszi tudomásul, hogy győzelmet aratott, de nem bízza el magát, mert ismeri az illetőt, hogy nem nyugszik bele.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Amennyiben lakásvásárláson töri a fejét itt az ideje, hogy munkához lásson. Kedvező az időszak arra, hogy megvalósíthassa elképzelését. Ne csak az érzelmeire hallgasson, hanem maradjon a realitás talaján. Ügyeljen arra, hogy ne költekezzen túl, mert akkor az örömébe üröm is vegyül és akár hosszútávra is eladósodhat. Ne aggódjon, megleli álmai otthonát.

Halak (február 20. – március 20.)
Kezd túlságosan belebonyolódni a kapcsolatába, emiatt kezdi kényelmetlenül érezni magát. Nem egészen így gondolta a dolgot, mert csak egy rövid viszonyra gondolt az elején. A szíve mélyén maradna és folytatná, de a megérzése azt súgja jobb, ha minél hamarabb befejezi. Félelme, hogy egyre szorosabbra fűzik a kapcsolatukat jogos, és ezért menekülne.