Brad Pitt összeomlott - gyermekei egyáltalán nem hiányolják

A színész nem rég még utolsó leheletéig küzdött volna csemetéiért a bíróságon, most azonban visszavonulót fújt.

Készen állnak Brad Pitt ügyvédei, hogy hadba induljanak megbízójuk érdekében. Pár napja még úgy volt, hogy küzdeni fog a megfelelő láthatási jogokért, válófélben lévő felesége, Angelina Jolie ugyanis egyedül szeretné nevelni hat gyermeküket.

Brad Pitt, Angelina Jolie és a gyerekek 2014-ben. Fotó: GC Images

Brad Pitt, Angelina Jolie és a gyerekek 2014-ben. Fotó: GC Images

A sztár azonban hirtelen lefújta a rohamot, mert az utóbbi napokban annyira frusztrált lett, hogy elment a kedve minden botránytól. Angelina nem hívta meg ugyanis a Háladásnapi ebédre, pedig ez az egyik legnagyobb ünnep Amerikában, amikor mindig együtt van a család. Pitt ebből azt a következtetést szűrte le, hogy maguk a gyerekek sem akarják látni, nemhogy a felesége, és ettől teljesen maga alá került.

Marion Cottilard és Brad Pitt. Fotó: Wire Image

Marion Cottilard és Brad Pitt. Fotó: Wire Image

A színész bízik abban, hogy ha a gyerekek időt kapnak, átgondolják a dolgot, és megjön a kedvük az apjukhoz, és ennek nem kedvez, ha minden híradóban azt hallják, mivel vádolja őt Angelina.

Közben még mindig fel-felbukkan az a pletyka, mely szerint az a válás oka, hogy Pitt összejött új filmje női főszereplőjével, Marion Cotillard-ral, ám ezt az összes érintett cáfolja.