Az utasok alig hitték el, hogy az Oscar-díjas filmcsillag zötyög velük a metrón

A színész szeret tömegközlekedni, bár Londonban ezt valószínűleg nagyobb felbolydulás nélkül megteheti, mint mondjuk New York-ban.

Híres, gazdag, valószínűleg egész autógyűjteménye van, de Eddie Redmayne-nek mégsem kellemetlen együtt szorongani az átlagemberekkel a metrón vagy bérletért sort állni.

Eddie Redmayne. Fotó: Twitter

Eddie Redmayne. Fotó: Twitter

A minap a színészt a londoni Bakerloo vonalon látták, ahol egy napilapba mélyedve, de mégsem bujkálva döcögött célja felé.

Nem ez az első alkalom, hogy a Legendás állatok és megfigyelésük sztárját tömegközlekedésen kapják lencsevégre, legutóbb júliusban látták őt és feleségét, Hannah Bagshawe-t, amint állva izzadtak a nyári hőségben.

Bizony vannak hírességek, akik nem tartanak sofőrt és nem ülnek órákig a belvárosi dugókban, csak hogy elvergődjenek céljukhoz. Londonban, de New Yorkban is mindenki nagyon jól tudja, hogy ha nem akar elkésni, jobb ha leteszi a négykerekűjét, és inkább jegyet vált. Éppen ezért, Helen Mirrennel, Tom Hanksszel, Katy Perry-vel, Bradley Cooperrel, de még Katie Holmesszal is össze lehet futni a metrón.