Beismerte kisfia megölését a ceglédi nő

 

Idegességében ütötte a babát. Hét hónapos terhes a harmadik gyerekkel. Az apuka, aki nem volt otthon, azt mondja, az asszony sosem bántotta kicsiket, "összejöhettek a dolgok", a kisfiú talán hisztirohamot kapott...

Hajnali kihallgatásán beismerő vallomást tett az a 31 éves nő, aki ceglédi otthonában vasárnap éjjel halálra verte másfél éves kisfiát. A nyomozóknak azt mondta, hogy idegességében bántalmazta a gyermekét. Az asszonyt hétfő este vitték be a Teve utcai rendőrségi székházba, miután az igazságügyi orvos szakértő a boncoláskor megállapította, hogy a kisfiú halálát több, a fejére mért ütés okozta.

Az M1 tudósítója beszélt az édesapával, aki tíz éve van együtt a nővel. A férfi azt mondta, az édesanya eddig sohasem bántotta a gyermekeket. Úgy fogalmazott: "összejöhettek a dolgok", és valószínűleg dührohamot kaphatott a gyermek, erre reagálhatott így az anya, aki hét hónapos terhes harmadik gyermekükkel. (A bűncselekmény elkövetésekor a gyermek édesapja nem volt a lakásban, mert dolgozott, onnan hívták fel a hírrel.)

M1 Híradó M1 Híradó

A mentőket még vasárnap reggel riasztották, miután a kisgyerek nem mutatott semmiféle életjelet. Megpróbálták újraéleszteni, de nem jártak sikerrel. Később kiderült: a kisfiú feltehetően bántalmazás miatt halt meg, ezt az igazságügyi orvosszakértő is megerősítette. A 31 éves nő ellen emberölés gyanújával indítottak eljárást.

Kapcsolódó tartalom