Lady Gaga exe két szék között a pad alá eshet

 

Taylor Kinney és az énekesnő között még nincs vége mindennek, mindeközben pedig egy új szerelem is kilátásban van.

Miközben a Life & Style szerdai értesülései arról szóltak, hogy Lady Gaga és exe, Taylor Kinney naponta beszélnek telefonon, sőt, azt fontolgatják, hogy újból lángra lobbantják szerelmük izzó parazsát, a Page Six oldalán az jelent meg, hogy a színész tovább lépett és egy Alanna DiGiovanni nevű hölggyel randevúzik.

Lady Gaga és Taylor Kinney . Fotó: Sipa USA Lady Gaga és Taylor Kinney . Fotó: Sipa USA

Miközben egyelőre semmilyen árulkodó jele nincs annak, hogy Taylor más mellett keresi a boldogságot, azt érdemes átgondolni, hogy Gaga szakításuk idején is azt állította, hogy párjával csak szünetet tartanak és nem feltétlen végleges a különválásuk.

Kapcsolatukat egyébként az énekesnő féltékenysége tette tönkre, állítólag jó barátságot alakított ki párja színészkollégáival is, hogy aztán ők kémkedjenek neki, ha úgy érzi, Kinney esetleg más felé kacsintgat. Ezt persze nem sok férfi sem tolerálja, így a bizalom hiánya éket vert közéjük.

Nem tudni, hogy melyik értesülésnek van több valóságalapja, de az is előfordulhat, hogy mindkettőben van igazság, ha viszont Taylor két vasat tart egyszerre a tűzben, könnyen megeshet, hogy két szék közé a pad alá eshet.