Nem ellenségek többé: Ashton Kutcher és Charlie Sheen kezet fogott

 

Erre a történelminek mondható pillanatra egy baseball meccsen került sor.

Mikor a CBS úgy döntött, hogy zászlóshajó sorozatuk éléről, a Két pasi – meg egy kicsiből kirúgják Charlie Sheent, az minden rajongónak nagy trauma volt.  Azért az segített egy kicsit a probléma feldolgozásához, hogy Ashton Kutchert tették Sheen helyére.

Charlie Shenn barátaival szurkolt a Los Angeles Dodgersnek. Fotó: GC Images Charlie Shenn barátaival szurkolt a Los Angeles Dodgersnek. Fotó: GC Images

A két sztár évekig rivalizált egymással, vagyis tulajdonképpen Charlie volt az aki, rendszeresen lehúzta fiatalabb kollégája játékát a közösségi oldalán. Ashton évekig tűrte a beszólogatásokat, majd maga is nyilvánosságot választotta és kevésbé szép szavakkal elküldte elődjét melegebb éghajlatra, hozzábiggyesztve, hogy lépjen tovább.

Amikor viszont csütörtökön a két rivális összefutott a Los Angeles Dodgers baseball meccsén, már nyoma sem volt a régi sérelmeknek. Nagyon barátságosan viselkedtek egymással, Sheen vigyorogva nyújtotta a kezét Kutcher felé, melyben sokak szerint az is közrejátszhatott, hogy ugyanannak a csapatnak jöttek szurkolni.

Ashton egyébként feleségét, a várandós Mila Kunist is magával vitte a meccsre, akinek Dodgers meze jól kiemelte, hogy milyen nagyra nőtt már a pocakja.