Felcsúszott a melltartója, de ez láthatóan nem zavarta a modellt

A póló rafinált melltartó része csak nem akart a helyén maradni. A szemfülesek most alulról vehették szemügyre Bella Hadid bájait.

Végülis bárkivel előfordulhat, hogy telefonálás közben kissé elfeledkezik magáról. Persze egyáltalán nem mindegy, hogy erre hol kerül sor, hogy mondjuk az utcán történik-e mindez, ahol több ezren jöhetnek velünk szemben vagy éppen otthon a fotelben, ahol alkalmasint a kutya senki figyel ránk. Bella Hadid pechjére ez vele épp New York forgalmas részén esett meg: telefonját fogva ugyanis rendre felcsúszott topja mellrésze, amit a modell persze nem vett észre.

A rafinált szabásvonalú fekete nyakpántos felső a mellrészt két, már majdnem bikini felsőnek számító, háromszögletű anyagdarabbal fedte le, de a deréknál egy kötővel lehet fixálni a topot. Mindez azonban bőven kevés, hogy a merevítő nélküli mellrész időnként ne húzódjon fel és ne váljon nyilvánvalóvá, hogy viselője természetesen nem hord melltartót.

Hadid kisasszony most így mutatta meg az őt fürkésző férfiaknak – a mellét alulnézetből. Végülis, így még nem láthatták bájait a rajongók….