Nem bujkálnak tovább, Miley Cyrus és vőlegénye már a vörös szőnyegen is egy pár

Az elmúlt 10 hónapban egy hivatalos kép sem készült róluk, így ez most hiánypótló.

Miley nem régen azt nyilatkozta, hogy nyilvános rendezvényeken ezentúl nem fog részt venni, mivel egy vagyonba kerül, és azt az összeget szívesebben fordítaná inkább jótékonyságra.

Mint tudjuk, a kivétel erősíti a szabályt! Ennek értelmében az énekesnő pénteken gondolt egyet és mégis elment a Variety magazin Női erő elnevezésű díszfogadására, ahova magával vitte vőlegényét, Liam Hemsworth-t is. A popsztár az este a lap elismerését is átvehette, mivel Happy Hippie Foundation nevű alapítványával sokat segít olyan fiataloknak, akiket különféle szexuális irányultságuk vagy éppen otthontalanságuk miatt negatív támadások értek.

Miley Cyrus és Liam Hemsworth. Fotó: Rex Features

Miley Cyrus és Liam Hemsworth. Fotó: Rex Features

Miley és Liam már 2015 decembere óta ismét egy párt alkotnak, viszont azóta nem készült kettejükről hivatalos fotó, csupán lesifotókon kaphattunk betekintést a fiatalok boldogságába.

Az elegáns ebéden az énekesnő egy kevéssé megbotránkoztató darabban jelent meg, melyre akár még a bájos szót is rá lehet erőltetni. A fehér pöttyökkel és virágokkal díszített kék egyrészes darabhoz visszafogott smink és frizura társult, ami olyannyira szokatlan Cyrustól, hogy egészen elfelejtettünk, hogyan fest dilis maskarái nélkül.