Sandra Bullock és kedvese úgy viselkednek, mintha házasok volnának

A színésznő nem is lehetne boldogabb, hiszen talált magának egy olyan férfit, aki pont úgy imádja örökbefogadott gyermekeit, mint ő maga.

Sandra Bullockot és kedvesét, a fotós és modell Bryann Randallt a minap New Yorkban látták együtt kijönni egy edzőteremből, ami ritka alkalomnak számít, hiszen kapcsolatukból igyekeznek kizárni a nyilvánosságot és a sajtót.

 

Az E! News-nak a hét közepén mesélt a szerelmesekről egy bennfentes, aki szerint Sandra és Bryan már most úgy viselkednek, mintha házasok volnának. Nagy köztük az összhang, főleg mivel mindketten családcentrikusak és egyikük sem szeret a címlapokon szerepelni. A színésznő két gyermeke, a hatéves Louis és a négyéves Laila is jól kijönnek “pótapjukkal”, ami elengedhetetlen Sandra számára.

A lap forrása nem tud róla, hogy tervezi-e a pár az esküvőt, de abban egészen biztos, hogy nem kötnék senki orrára és a média csak utóbb értesülne az új frigyről.

Bryan Randall amerikai fotós, modell. Fotó: Facebook

Bryan Randall amerikai fotós, modell. Fotó: Facebook

Sokáig senki nem hitte, hogy Randall lesz a megfelelő pár a színésznő számára, hiszen előélete egyáltalán nem makulátlan, sőt az elmúlt években több bírósági ügye is volt. A férfit négyszer is lecsukták, hol ittas vezetésért, hol felfüggesztett jogosítvánnyal való vezetésért, de a szondával sem volt jó barátságban és ennek tetejébe próbaidejét is folyton megsértette.

Azonban az idő őket igazolja és bármennyire ellenszenves volt a hallottak alapján Bryan, meg kell hagyni, igazán jóképű…