Angelina Jolie nem akarja visszaadni a Brad Pittől kapott 69 milliós gyémántgyűrűt

Nem ez az egyetlen ékszer, amire igényt tart a színésznő az osztozkodás során.

A The Hollywood Reporter tudomására jutott, hogy Angelina Jolie a szeptember 19-én beadott válási dokumentumai szerint igény tart minden használati tárgyra és ékszerre, amit az eltelt 12 év alatt kapott férjétől, Brad Pittől.

Eljegyzési gyűrűjét direkt hosszú ujjaira terveztette Brad Pitt. Fotó: MTI/EPA

Eljegyzési gyűrűjét direkt hosszú ujjaira terveztette Brad Pitt. Fotó: MTI/EPA

Természetesen ez az jelenti, hogy a színésznőnek esze ágában sincs visszaadni a csodás, közel 69 millió forintot érő Robert Procop gyémántgyűrűt sem, mellyel anno gyermekeinek apja megkérte a kezét.

Az ékszer egyébként kifejezetten Angelinának készült, Brad és a neves ékszertervező egy évig dolgoztak a formán, így aztán érthető, hogy a hatgyermekes anyuka nem szívesen válna meg tőle.

Jolie a gyönyörű ékszerekben a 81. Oscar-gálán. Fotó: Getty Images

Jolie a gyönyörű ékszerekben a 81. Oscar-gálán. Fotó: Getty Images

Ezen kívül megtartaná azt a káprázatos kolumbiai smaragdfülbevalót és az ahhoz illő gyűrűt is, melyek összértéke 961 millió forintra rúg.

Angelina Jolie múlt hétfőn adta be a válási papírokat a bíróságon kibékíthetetlen ellentétre hivatkozva, majd fogta a gyerekeket és egy bérelt Los Angeles-i luxusingatlanba költözött velük. Pitt állítólag azóta nem látta csemetéit, de jelenleg azon igyekszik, hogy jobb belátásra bírja feleségét.