Jennifer Aniston nem is lehetne boldogabb, a fotósokat is mosolyogva tűri

Szó nincs válásról, a színésznő és férje kéz a kézben érkezett a New York-i étterembe.

Jennifer Aniston és férje, Justin Theroux New York-ban randivacsorázott a hétvégén a The Smile nevű étteremben. Ezt akár üzenetnek is lehetne venni, mellyel azt jelzik, hogy náluk bizony minden a legnagyobb rendben.

Bár a színésznőről felröppent egy pletyka – nem sokkal azután, hogy kiderült Angelina Jolie és Brad Pitt válik-, miszerint ő is véget vet házasságának, nagyon úgy fest, hogy ennek semmi alapja nem volt.

Jennifer Aniston és Justin Theroux. Fotó: GC Images

Jennifer Aniston és Justin Theroux. Fotó: GC Images

A szerelmesek úgy szorították egymást kezét, hogy szó szerint belevörösödtek ujjaik és még a lesifotósoknak is mosolyogtak, ami azért nem sűrűn fordul elő.

Bár a külföldi lapok úgy állítják be Anistont, mintha ő lenne a nevető harmadik, ez nincs így. Véleménye azonban neki is van, Jennek az a meglátása, hogy Brad Pitt megint elunta magát. Exe és Angelina 12 évig alkottak egy párt és szerinte a hatgyermekes anyuka már nem vitt elég izgalmat a kapcsolatukba, ellaposodott az életük. Jen úgy véli, náluk is ezt történt évekkel ezelőtt, csak akkor Jolie jelentette neki az újdonságot.

“Ez számára maga a karma” – hangzott el egy közeli barátnőjével való beszélgetésben, melyről a Us Weekly magazin írt először a múlt héten.

Mint korábban itt írtuk, Angelina Jolie kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva hétfőn beadta a válókeresetet Brad Pitt ellen.