Brad Pitt nem akar válni - az apósát kérte fel békebírónak

A színész vissza akarja kapni Angelina Jolie-t és persze gyermekeit, melynek érdekében igyekszik mindent követ megmozgatni.

Brad Pitt szeretné megmenteni a házasságát, melynek érdekében már apósával, Jon Voighttal is felvette a kapcsolatot. Brad azt szeretné, ha Voight beszélne neje fejével, aki így visszamenne hozzá a gyerekekkel -írta meg a Daily Mirror.

Angelina Jolie és John Voight. Fotó: Wire Images

Angelina Jolie és apja, John Voight. Fotó: Wire Images

Pitt az elmúlt évek alatt nagyon jó viszonyt alakított ki Angelina családjával, így szerinte van rá esély, hogy segítenek neki rendbe hozni a dolgokat. Ez azonban nem biztos, hogy meggyőzi Angie-t arról, hogy újabb esélyt kellene adnia férjének, aki állítólag magánrepülőjén pár nappal ezelőtt kezet emelt legnagyobb fiukra, Maddoxra.

A Daily Star értesülései szerint Pitt nevelési módszerei, marihuána és alkoholfüggősége mellett, a megcsalási botrány is hátráltatja a békülést. Amikor Brad Marion Cotillarddal forgatta új filmjét, Jolie látta a köztük lévő összhangot, így a szalagcímek viszonyukról nagyon felzaklatták. Pitt állítólag hazugságvizsgálóval akarta bebizonyítani gyermekei anyjának, hogy nem csalta meg őt, neje azonban nem kért belőle.

Angelina Jolie és Brad Pitt. Fotó: MTI/EPA

Angelina Jolie és Brad Pitt. Fotó: MTI/EPA

Míg Brad láthatóan nagyon szenved a család otthonában, addig Angelina és a gyerekek egy malibui luxuslakásba vonultak el a világ elől. Ismerősök szerint a színésznő is igen tanácstalan a jelenlegi helyzet miatt, így közeli barátja, épp a nemrég elvált Johnny Depp sietett a segítségére. Angelinát is az a Laura Wasser képviseli a bíróságon, aki elérte Amber Heardnál, hogy visszavonja a családon belüli erőszak vádját Depp ellen.

Mindeközben hétfőn a TMZ tudomására jutott, hogy a sztárpár vagyona felett nem lesz hangos jogi csatározás, mivel kötöttek házassági szerződést, így le van papírozva, kinek mi jut a két évig tartó frigyből. A 400 milliós összvagyonban van 12 ingatlan, melyből 7 Bradé, 2 Angelináé, hármat pedig közösen vettek 2014-es házasságkötésük előtt. Ezen ingatlanok, pontosabban a franciaországi szőlőjük, a New Orleans-i házuk és a New York-i lakásuk sorsa sem kétséges, az azonban, hogy kihez kerülnek a gyerekek, az bizonyára hosszan tartó elmérgesedett vitához vezet majd.