Szinte sikoltozott az aligátortól megrémült műsorvezető

A karjában kezdett el fickándozni az állat, ami a frászt hozta a tévésre.

A helyi csatornákat imádják a nézők Amerikában, ugyanis a legtöbb bakit itt követik el a tévések, melyek legtöbbször azokból hihetetlen helyzetekből fakadnak, amibe saját magukat sodorják bele.

A minap a bostoni WBZ csatorna szerkesztője úgy döntött, hogy mekkora móka lenne sportriporterük, Steve Burton kezébe adni egy bébialigátort. Sajnos az nem derül ki a videóból, hogy egy sportműsorban ennek miért is van helye, ettől eltekintve ez az adásuk lett az egyik legnézettebb, mivel a hüllő hamar a frászt hozta a műsorvezetőre.

Steve-et igen felkészületlenül érte, hogy az állat mennyire erős, így amikor az a kezében elkezdett fészkelődni, majdnem leejtette. A mellette lévő két gondozó azt javasolta a riporternek, hogy fogja a “picit” erősen, aki azon kívül, hogy azt hajtogatta, hogy ” én fogom, én fogom”, nem tudta maradásra kényszeríteni a krokodilt.

A szinte sikoltozó Burtonön nevető női gondozó szerencsére az utolsó pillanatban kikapta a férfi kezéből az aligátort, így arról már lemaradtunk, mi lett volna, ha a tévés leejti vendégét.