Fidesz: az MSZP papol a demokráciáról, miközben támadja a népszavazást

A nagyobbik kormánypárt szerint a baloldali ellenzéki párt úgy papol demokráciáról, sikerről és munkáról, hogy közben támadja a demokrácia legfontosabb intézményét, a népszavazást.

A kormánypárt arra reagálva közölte ezt az MTI-vel, hogy Molnár Gyula, az MSZP elnöke szombaton sajtótájékoztatón azt mondta, a Fidesz országa a látszatok országa, a siker, a munka, a fejlődés látszatáé. A kormány csak elvenni tudott az emberektől: vitte a demokráciát, a pénzüket és viszi a jövőjüket is.

A Fidesz reagálásában közölte, az MSZP tönkretette és eladósította az országot, devizahitel-csapdába “kergették” az embereket, megduplázták a munkanélküliséget és nem támogatták a családokat. Molnár Gyula arról is beszélt, hogy az MSZP 2015 májusa óta nem támogatja a betelepítési kvótát, de tiltakozik a gyűlöletkeltő népszavazás ellen, és távolmaradásra szólít fel.

A nagyobbik kormánypárt ezzel kapcsolatban közölte, arra kérik az MSZP-t, hogy válaszoljon őszintén: igennel vagy nemmel szavaznak-e a kvótanépszavazáson.