Senki nem érti, miért titkolja Rihanna az érzelmeit

A vasárnapi díjkiosztón elhárította Drake csókját, amin mindenki meglepődött.

Miután Drake szó szerint szerelmet vallott Rihannának az idei MTV Video Music Awardson (“Ő az a nő, akibe 22 éves korom óta szerelmes vagyok”), azt hihettük, ez lesz a nagy beismerés, bizony egy párt alkotnak. Azonban az érzelmes mondatok utáni csók végül nem jött össze az énekesnek, Rihanna úgy fordult, hogy nyakrapuszi lett a kapcsolatukat leleplező csókból.

Rihanna és Drake majdnem csókja a vasárnapi MTV díjkiosztón. Fotó: Getty Images

Rihanna és Drake majdnem csókja a vasárnapi MTV díjkiosztón. Fotó: Getty Images

Mindezek ellenére ők ketten együtt távoztak a díjátadóról, hétfőn este pedig együtt vacsoráztak a Nobu étteremben New Yorkban. A párról hónapok óta pletykálnak, de mindeddig egyikük sem ismerte el, hogy ez valóban így van, kivéve talán Drake vasárnapi próbálkozását, melyet ugye Riri csírájában elfojtott.

Vajon mi lehet annak az oka, hogy Rihanna nem akarja nyilvánosságra hozni a kapcsolatot? Ha a sajtótól tart, a paparazzók így is ragadnak rájuk, ez akkor sem lenne kezelhetetlenebb, ha kitálalnának.

Drake bizonyára nyitottabban kezelné viszonyukat, de az énekesnő nem ez a típus, főleg Chris Brownnal való kapcsolata után, aki egy heves vita alkalmával megverte őt.