Rene Zellweger legújabb átalakulása

Legújabb fotóján megint ismeretlen, átfazonírozott arccal mosolyog ránk a színésznő.

Már tényleg nem sokat kell aludni, amíg Rene Zellweger fel nem tűnik újra a filmvásznon – Bridget Jonesként. Pedig a színésznő 2010-ben, amikor úgy döntött, hogy végre eltávolodik a nagy varázslattól és szakít a film világával, maga sem gondolta, hogy visszatérése mégis ilyen egyértelmű lesz. “Azért hagytam abba, mert úgy éreztem, a filmezés többet vesz el, mint amennyit ad” – vázolta az akkori helyzetet Zellweger. “El kellett indulnom egy egészen más úton, ehhez pedig a legjobb megoldásnak az utazás tűnt.”

Rene az elmúlt évek alatt sok helyre jutott el a világban, főleg Ázsiában utazgatott, többek között bejárta Thaiföldet és Kambodzsát is. “Nem engedhettem el azt a lehetőséget, ami talán csak egyszer az életben adódik, meg kellett tudnom, mire vagyok képes. Az utazás pedig bárkinek jó, aki meg akarja ismerni a világot és önmagát is.”

Hogy a színésznő végül visszatért, az most úgy tűnik, kizárólag a Bridget Jones legújabb részének köszönhető. Hívták, ő pedig ezt elfogadható indoknak találta, hogy visszatérjen. “Már hiányzott a filmvászon, hiányzott az alkotás öröme, úgyhogy tényleg az első szóra jöttem” – mesélte most az American Airlines-nak adott interjújában. A magazin címlapján azonban Zellweger egy ismeretlen arcát láthatjuk: úgy tűnik, hogy a most 47 éves színésznő bár sok mindent megtanulhatott magáról, de sokkal bölcsebb mégsem lett. Egy tulajdonságáról pedig végképp nem tudott lemondani. Győzött hát a hiúság Rene Zellweger felett, ami egészen pontosan látható az amúgy ragyogó címlapfotón…