Brooklyn Beckham felsőteste lassan már nem is lehetne izmosabb

David Beckham nagyfia komoly energiákat fektet bele, hogy teste ne egy tini fiúéra, hanem egy igazi férfiéra emlékeztessen.

Augusztus első hetében Brooklyn Beckham egyszer már megmutatta a világnak, hogy hamarosan lekörözi futballsztár édesapját, most pedig egy újabb félmeztelen fotóval bizonyítja, mennyit haladt pár röpke hét alatt.

Brooklyn Beckham. Fotó: Instagram

Brooklyn Beckham. Fotó: Instagram

Az edzéseknek meg lett az eredménye, hiszen a 17 éves sztárcsemete igazán vonzó, kockás hasfalat és hasonlóan szemrevaló bicepszeket gyúrt magára. Nála két évvel idősebb barátnője, Chloë Grace Moretz bizonyára büszke a pasijára, de a Beckham fiú nem elégszik meg a lány szerelmes tekintetével, neki bizony követőinek áradozására is szüksége van.

Nagyon úgy fest, hogy Brooklyn, aki még mindig szülei nélkül éli világát, fotózgat és modellkedik Amerikában, nem készül az iskolakezdésre. Korábban egy művészeti magániskolába járt, azt viszont nem tudni, hogy ezt befejezte-e már vagy új intézményben tanul tovább, de az szinte biztos, hogy nem fog napi hét órát egy tanteremben ülni, ahogy az átlagos tinik.