Ez a férfi hat évig abban a hitben élt, hogy Katy Perry a barátnője

Sőt, már az eljegyzési gyűrűt is megvette szerelmének, hogy kapcsolatukat magasabb szintre emeljék.

A Catfish című műsor évek óta fut az MTV csatornán, melyben internetes kapcsolatok valódiságára próbálnak fényt deríteni a műsorvezetők. Van, hogy a szerelmes párok a műsor hatására végre találkozhatnak és jön a boldog befejezés, de az esetek nagy többségében, kiderül, hogy az egyik fél végig hazudott magáról.

A múlt heti részben egy Spencer nevű fiatalember történetét mutatták be, aki épp meg akarta kérni kedvese, Katy Perry kezét.

Nem, nem csak véletlen egybeesés, a srác tényleg azt hitte, hogy a valódi Katy-be szerelmes, sőt érzéseit az énekesnő hat éve viszonozta is. Legalábbis Spencer így gondolta, ugyanis a show-ban derült ki csak, hogy a lányt, akivel éveken át chatelt, valójában Harrietnek hívják, kanadai származású és jelenleg Angliában él.

A kegyetlen történettel az igazi Katy Perry-t is szembesült a SiriusXM rádió reggeli műsorában, ahol a sztár megdöbbenve értesült arról, hogy valaki ilyen csúnyán visszaélt a személyazonosságával.

A díva, aki jelenleg Orlando Bloommal jár, együttérzését küldte a fiatalembernek és biztosította róla, hogy ő neki fogalma sem volt a dologról (miért is lett volna?!).