Felismerhetetlen: elhízott szőrös maci lett az egykor cuki gyerekszínészből

Haley Joel Osmentet felnőttként alig ismerik fel, ami nem csoda, hiszen alig látszik ki arcszőrzete alól.

A Hatodik érzék és az A.I. Mesterséges értelem című filmek aranyos gyereksztárjának nem sikerült felnőttként megvetnie lábát a toplistás színészek között, de a fiatalon kamera elé kerülő tehetségekkel ez gyakorta megesik.

Persze a mai napig szerepel Zs kategóriás filmekben és a szinkronszínészkedés is jól megy neki, így Hollywood nem felejtette el teljesen egykori kis kedvencét. Haley Joel Osmentet azonban nem sűrűn látni, melynek az lehet az oka, hogy a lesifotósok sem ismerik fel őt, annyira megváltozott az elmúlt évek alatt. Az egy dolog, hogy a színész idő közben felcseperedett, de komoly súlyfelesleget is sikerült magára pakolnia, sőt, arcszőrzetétől is nehezen szabadul meg, mely alól szinte ki sem látszik.

Osment nemrégiben arról nyilatkozott, hogy jobb szereti azokat a szerepeket, melyben ő lehet az utált, esetleg megosztó karakter, szerinte az sokkal viccesebb és személyisége is jobban fejlődik tőle.

A színész egyébként hamarosan visszatér a mozivászonra, már elkezdtek új filmje, a Moose Jaws előkészületeit, melynek főszerepeiben őmellette Johnny Depp és Harley Quinn Smith is látható majd.