Napi horoszkóp - 2016. július 29., péntek

A Nyilas most ne tegyen semmi olyat, amihez nincs kedve, a Vízöntő ne csak ideig-óráig tartsa be az ígéreteit, a Halak pedig végre már a jelenben éljen a múlt helyett!

Kos (március 21.-április 20.)
Mindaddig, amíg a szexualitást fontosabbnak tartja az érzelmeknél, addig tökéletes boldogságra ne számítson. Hiszen a kettő nem zárja ki egymást, sőt csak együtt, megfelelő arányban tudja fenntartani a szerelmi életében a hőn vágyott egyensúlyt. Higgye el, hogy mind a kettő rendkívül fontos, ezért ne tegyen kedvezményeket az egyiknek, a másik rovására.

Bika (április 21.-május 20.)
Az új állás lehetőség pénzt és karriert is jelent, és feljebb léphet a ranglétrán, mégsem bólint rá azonnal. Sokat töpreng, míg meghozza a végső döntést, mert amennyi előnnyel járna a munka, annyit, ha nem többet veszítene vele. Mivel csak kevés ideje jutna családjára és gyakran távol lenne az otthonától, inkább a családi boldogsága a fontosabb.

Ikrek (május 21.-június 21.)
Az elért siker igazolja, hogy érdemes volt kockáztatnia. Az eredmények láttán még azok is kalapot emelnek, akik könnyelműséggel vádolták. Még az az ellenfele is visszakozót fúj, aki teljesen biztos volt benne, hogy nem járhat sikerrel. Senki sem gondolt arra, hogy a hite és némi szerencse segítségével sokra viheti. Mert kockáztatni és szerencsére nyert is.

Rák (június 22.- július 22.)
Már rettenetesen bánja, hogy a felületes ítélkezése miatt elveszített egy olyan embert, aki kedves a szívének. Nem hallgatott a megérzésére, pedig az még sohasem hagyta cserben. Inkább elfogadta mások véleményét anélkül, hogy meggyőződött volna az állításuk valódiságáról. Végül úgy dönt, hogy inkább megpróbálja újra felvenni a kapcsolatot vele.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Túlságosan magabiztos a dolgában és ellentmondást nem tűrően viselkedik.  Eszébe se jut figyelembe venni mások véleményét, mert teljesen meg van győződve a saját igazáról. Így viszont szinte lehetetlen közös nevezőre jutni.  Igaz, hogy nem szánt szándékkal teszi, de a pokol útja is jó szándékkal van kikövezni. Sokat árt a népszerűségének, ha nem enged.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Maradandó sebet ejthet a kedvese lelkén, ha meggondolatlanul ítélkezik. Akár még vérig is sértheti a kritikus megjegyzésével, ezért jól fontolja meg, hogy megéri-e az így szerzett győzelem. Abban biztos lehet, hogy a szavaival egy perc alatt megsemmisíti, de számoljon tette következményeivel is. Nehogy végzetes hibát kövessen el, amit nem tud kijavítani.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
Több lehetőség közül is választhat, de ne kapkodja el. Fontolja meg alaposan, és járja körül a témát, nehogy a végén rosszul döntsön. A jegyére jellemző, hogy sokáig mérlegel és talán túlságosan is bizonytalannak tűnik, amivel időnként az idegeire mehet másoknak. Ebben az esetben, viszont éppen a latolgatása mentheti meg a tévedéstől.

Skorpió (október 23.- november 21.)
Még a legreménytelenebbnek tűnő helyzetben sem csügged, és nem adja fel, ahogy most sem. Optimizmusa töretlen, és mindent megtesz, hogy sikeres legyen. A nehézségek sem rémítik meg, hanem még nagyobb teljesítményre ösztönzik. A jegyében járó személyi bolygója annyi energiával látja el, hogy akár egy hegyet is képes lenne elmozdítani.

Nyilas (november 22.-december 21.)
Ne tegyen semmi olyant, amihez egyáltalán nincs kedve. Túlságosan engedékeny, de ezzel csak enged a követelődzőknek, és megerősíti őket abban a hitükben, hogy helyes, amit tesznek. Inkább vállalja a kockázatot, hogy veszít a népszerűségéből, mint folyamatosan csak nyeljen. Igazságkedvelő lelke komolyan sérül, ami akár testi panaszokhoz vezethet.

Bak (december 22.-január 20.)
A vereséget nehezen viseli, de most egyáltalán nem bánja, hogy nem aratott győzelmet. Szívesen megadja magát, hiszen a veszteség nem is olyan rémes. Sőt inkább nagyon is sok előnye származik belőle. A szíve mindig is arra vágyott, hogy valaki elrabolja és magánál tartsa. Ez a veszteség testének lelkének jót tesz, így esze ágában sincs tiltakozni ellene.

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Kiemelt figyelmet szentel a karrierjének, emiatt elhanyagolja a családi életét. Tökéletesen tisztában van vele, hogy nem helyes úton jár, hiszen  rámehet a boldogsága. Mégsem képes változtatni a dolgokon, bár szentül megfogadja, hogy mostantól másképp lesz minden. Sajnos azonban csak ideig-óráig tart a nagy fogadalma és minden marad a régiben.

Halak (február 20.-március 20.)
Fontos, hogy ne a múltban éljen, hanem a jelenben. Hiába álmodozik a meg nem történt dolgokról, azzal nem halad egy lépést sem előre. A múlt már a háta mögött van és bármennyire is szeretné, nem hozhatja vissza. Természetesen szép emlékeket nem kell elfelejtenie, hiszen az is az élete része. Higgye el, a jelenben is átélhet még szép élményeket.