Csúfos bukás: Taylor Swift egyik dalát sem jelölték a neves díjátadón

MTV Video Music Awardson szinte minden évben tarolni szokott az énekesnő, most azonban egy kategóriában sem lesz esélye nyerni.

Kim Kardashiannal és férjével való közösségi média harca igen csak megtépázta Taylor Swift renoméját, pedig akkor már napoki óta Calvin Harris Twitteres beszólásait emésztgette az énekesnő.

Taylor Swift tavalyi szobrával. Fotó: Wire Image

Taylor Swift tavalyi szobrával. Fotó: Wire Image

Most pedig újabb csapást mértek rá illetve karrierjére, az MTV Video Music Awardson ugyanis egy kategóriában sem kapott jelölést. Ez azért is meglepő, mert évek óta mindig minden díjat elvitt ezen a díjátadón.

Mindeközben sértődött volt pasija a This Is What You Came For című daláért (amit egyébként Swift írt neki), a Legjobb férfi előadó és a Legjobb közreműködés kategóriában is esélyes.

A Wildest Dreams, Out of the Woods egyébként egész jól sikerült videók lettek, így valóban nagy meglepetés, hogy Swift kimaradt ebben az évben a szórásból.

Bár a sztár ezúttal ezüst asztronauta nélkül marad, vigasz lehet számára új kedvese, Tom Hiddleston, aki egyébként épp most tért vissza Los Angeles-be, hogy lelket öntsön szerelmébe.