Júliusban is tucatjával landolnak az új zenék a Petőfin

A Petőfi Zenei Díj gálája után is folytatódik a magyar tehetségek bemutatása a Petőfin. A legújabb zenéket két héten át maguk az előadók hozták el a rádióba, a Talpra magyart minden reggel más ismert zenészek vezették.

Többek között Odett, Firkin, Kiss Sanyi az Intim Tornából, Czutor Zoli, Sooeri&Poolek segítettek levezényelni a reggeli show-t. A rendhagyó műsorvezetés egy hét pihenő után a jövő héten folytatódik, de addig sem marad friss zene nélkül a Petőfi Rádió közönsége.

Ezen a héten először lesz hallható rádióban a Punnany Massif és Supernem új, Partizán című szerzeménye, és a Mary Popkids Wildcard című dala is a Petőfiben szól először. Június második hetében a Petőfin debütál dalaival a Mystery Gang, a ManGoRise, Singh Viki Nem elég című zenéjével, a Tweed, a Londonból Budapestre költözött Revo Project, a Folkfonics, a Luxembour Project, Lombos El Marci és Juhász Attila, a Kávészünet. Vendégünk lesz még Lajtai Kati a Budapest Voices tagja, Péter Szabó Szilvia, Szalóki Ági, a Paddy and the Rats, azaz Oravecz Kristóf és Babicsek Bernát valamint Szabó Zé is.