Elvis Presley lánya negyedik férjét sem tudja tovább elviselni

Rövid házasságai után mindenki azt remélte Lisa Marie Presley végre megtalálta az igazit.

Lisa Marie Presley június 13-án beadta a válási papírokat, tehát véget ért eddigi leghosszabb ideig tartó házassága. Michael Lockwood gitároshoz 2006 januárjában ment hozzá, két évvel később pedig megszülettek ikreik, Finley and Harper.

A hivatalos dokumentumok szerint Elvis 48 éves lánya kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozott, megkötött házassági szerződésük miatt feleségtartásra sem tart igény, valamint közös gyermekeiket egyedül szeretné tovább nevelni.

Lisa Marie Presley és Michael Lockwood 10 évig voltak házasok. Fotó: AFP

Lisa Marie Presley és Michael Lockwood 10 évig voltak házasok. Fotó: AFP

Az énekesnő korábban már háromszor is volt férjnél. Első nagy szerelmével  Danny Keough-val a válásuk ellenére is nagyon jó barátságban maradtak, együtt nevelték fel két közös gyermeküket, Riley-t és Benjamint. Első férje állítólag a mai napig is Lisa egyik vendégházában lakik .

Michael Jacksonnak első válása után 20 nappal mondta ki a boldogító igent, akivel két év után szakított, de egy későbbi tévéműsorból kiderült, hogy még további négy évig se veled, se nélküled kapcsolatot folytattak.

Lisa Marie Presley és Michael Jackson. Fotó: MTI/EPA

Lisa Marie Presley és Michael Jackson. Fotó: MTI/EPA

Nicolas Cage-nek 2002-ben fogadott örök hűséget, mely végül csupán 108 napig tartott. A válásukat 2004-ben mondták ki, mely így tovább tartott, mint maga a frigy.