Kate Mosst egy 18 éves tinivel hozták hírbe

Első hallásra légből kapott a sztori, viszont a fiatalember nővérének posztja gondolkodóba ejtette a közvéleményt.

A 42 éves szupermodell támadások kereszttüzébe került, miután a Dailymail lehozott egy fotót róla és egy 18 éves, Jake Curtis nevű fiatalemberről, amint egy kabrióval szelik át a cotswoldsi tájat. A pletyka szerint Kate Mosst romantikus szálat fűzik a fiúhoz

 

Jaket több riporter is megkereste, aki egy “nem nyilatkozok” mondattal lezártnak tekinti az ügyet. Pechjére nővére, Scarlett örömmel beszélt Facebookján a kapcsolatról, melyhez a következőket fűzte hozzá:

“Azt mondják, hogy a halasztott év arra való, hogy megtaláljuk önmagunkat. Nagyon úgy tűnik, Jake Curtisnek ez sikerült.”

Kate egyébként nem is olyan régen szakított a szintén fiatal zsúrpubijával, a 28 éves Gróf Nikolai von Bismarckkal, melynek oka a szóbeszéd szerint az volt, hogy az arisztokrata férfi tehenek vérét itta reggelire..

A történetet egyébként a tini szüleinek a véleménye is tovább árnyalja, akik egyébként évek óta nagyon jó barátságban vannak a modellel. Szerintük nincs ok az aggodalomra, ők nagyon örülnek, hogy egy megbízható felnőtt is odafigyel csemetéjükre, míg ők New York-ban tartózkodnak.