Napi horoszkóp - 2016. május 31., kedd

Az Ikreknek alaposan át kell gondolnia a döntést, az Oroszlán aggodalmaskodása szívpanaszokat is okozhat, a Vízöntő saját szája íze szerint alakíthatja a dolgokat.

Kos (március 21.-április 20.)
Emelkedjen felül a problémán, nem kell belőle akkora ügyet csinálni. Alkalmazza az ismert mondást, miszerint okos enged…, mert így sokkal jobban jár. Hiszen megkíméli magát a fölösleges idegeskedéstől, és végleg fátylat boríthat az ügyre.  Lehet, hogy látszólag ebben az esetben nem győzedelmeskedett, ám valójában ennél nagyobb győztes nem is lehetne.

Bika (április 21.-május 20.)
Óvakodjon a végletességtől, mert, ha túlságosan kiélezi a helyzetet, akkor kevés esélye marad arra, hogy átgondolja a döntését. Először inkább csak puhatolózzon, és ne fedje fel azonnal a kártyáit, mert így rendkívül sebezhetővé válik. Kis időre vonuljon vissza, hisz ezzel teljesen elbizonytalaníthatja az illetőt, aki a magabiztosságát most csak megjátssza.

Ikrek (május 21.-június 21.)
A részleteknek tulajdonítson nagyobb jelentőséget, ne csak felszínesen ítélje meg a dolgokat. Könnyen abba a hibába eshet, hogy nem látja a fától az erdőt. Nagy horderejű kérdésekben ne döntsön azonnal, hanem alaposan vegye fontolóra, hogy mennyit érdemes kockáztatnia. Amennyiben elkapkodja a dolgokat, később viselheti a következményeit.

Rák (június 22.-július 22.)
Némi szervezéssel sikerül a bokros teendőit elhalasztania, így a mai napot pihenéssel töltheti. Külön szerencse, hogy partnere is szabaddá tudja tenni magát, így elvonulhatnak a külvilág zajától. Érzelmi életében minden úgy alakul, ahogyan azt elképzelte, és végre kettesben lehetnek. Minden jó, ha a vége jó, de csak ha a gondokat nem most akarja beszélni.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Sajnos, a mai napon nyomós oka van nyugtalankodni és aggodalmaskodni, és ez a szívét eléggé megviseli. Legjobb, ha kibeszéli magából a problémákat és kerüli a konfliktusokat, de az lenne a legjobb, ha hagy magának egy kis időt a kikapcsolódásra, a semmittevésre. Nem erőltessen semmit, mert, akkor a szívpanaszai rendszeressé válhatnak.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Bátran ragadja meg a kínálkozó alkalmat, ne tétovázzon. Ötlete jónak tűnik, de erről csak akkor tud megbizonyosodni, ha elindul a megvalósítás útján. Nincs hozzászokva, hogy a céljait nagy lendülettel és célratörően valósítsa meg. Most hogy ellenállást tapasztal, szakítson az eddigi mentalitásával és mutassa meg a külvilágnak, hogy milyen határozott.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
Anyagi téren nem szabad kockáztatnia, és eszébe se jusson kölcsönért folyamodni, mert túl nagy árat fizethet érte. Várja meg, amíg helyre jön anyagilag, még akkor is, ha az egy kicsivel hosszabb idő. Nagyon könnyű kölcsönt felvenni, de ne feledje, hogy azt vissza is kell adni, még pedig kamatostul. A bizonytalanság sajnos idegileg is kikészítheti.

Skorpió (október 23.-november 21.)
Főleg a szerelemben érheti kudarc, ha csak a saját szemszögéből ítéli meg a dolgokat. Próbáljon meg a kedvese álláspontjára helyezkedni és az ő fejével is gondolkodni. Ugyanis lelkesültségében a gondolatai és az érzelmei is szinte szárnyakat kapnak, és messze elrugaszkodnak a valóságtól. Azonban a földre érkezve szembesülnie kell a valósággal, ami fájdalmas lehet.

Nyilas (november 22.-december 21.)
Egy váratlan jó hír hallatán most sokkal szebbnek látja a világot. Jobbkor nem is jöhetett volna, mert a hangulata nagyon mélyponton volt. Szerencsére levertsége az egyik pillanatról a másikra elillan és az egész világot legszívesebbe a keblére öleli. Emiatt a feladataival gyorsan végez, és türelmetlenül várja, hogy a jó hírt a szeretteivel is tudathassa végre.

Bak (december 22. – január 20.)
Túlságosan nagy jelentőséget tulajdonít egyik munkatársa megjegyzésének, és nagyon a szívére veszi. Tulajdonképpen, ha igazán őszinte akar lenni önmagához, némi igazság azért van abban, amit mondott, csak nehéz beismernie. Sértődés helyett, inkább gondolkozzon el rajta, és amennyiben szükséges, vonja a tanulságokat, és béküljön ki vele.

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Némi leleményességgel saját szája íze szerint alakíthatja a dolgokat, de csak akkor, ha kellő kitartással rendelkezik. A kreativitásának és az eredetiségének is nagy hasznát veheti, ezért ne féljen a megfelelő időben bevetni azokat. Bárkit könnyű szerrel levehet a lábáról, de azért a túlzásoktól érdemes óvakodnia.

Halak (február 20.-március 20.)
Ne zárkózzon el egy újabb szerelemtől, csak azért mert már számtalanszor csalódott. Főleg azért ne, mert szeret egyedül élni. Halak jegyűként szívesen gondoskodik másokról és kérés nélkül is hajlamos önmagát háttérbe szorítani. Viszonzásul szinte alig kér valamit cserébe, de jogosan megsértődik, ha becsapják vagy semmibe veszik a mély érzelmeit.